Arsenal i Barcelona nastavljaju potjeru za titulom, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

FULHAM – ARSENAL – 1 (5.40) X (4.10) 2 (1.63)

Fulham je ove sezone pravi hit Premijer lige. Nakon par ulazaka u elitni rang engleskog fudbala koji su završili neslavno, Aleksandar Mitrović i drugovi su se pobrinuli da to ne bude slučaj i ovaj put. Ne samo da opstanak niti jednog trenutka nije bio ugrožen, nego su trenutno na sedmom mjestu i lako bi se moglo dogoditi da se evropski fudbal igra na “Craven Cottageu” na jesen.

Ako je Fulham hit, šta tek onda reći za Arsenal? “Tobdžije” žive pravu bajku i samo još 12 kola ih dijeli od nevjerovatnog uspjeha. Posljednja titula je osvojena prije 19 godina i nikad bliže su ponavljanja tog rezultata. Mikel Arteta je uradio fenomenalan posao i polako ali sigurno je krenuo stopama Arsena Wengera. Ukoliko savladaju Fulham, prići će još bliže cilju.

Izostanci:

Fulham: Tom Cairney (povreda), Neeskens Kebano (povreda), Layvin Kurzawa (upitan)

Arsenal: Gabriel Jesus (povreda), Mohamed Elneny (povreda)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Četiri pobjede Arsenala, jedan neriješen ishod.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ukoliko mislite da će Arsenal nastaviti sa pobjedama, a kvota 1.63 nije dovoljno velika, onda Meridian ima pravu igru za vas.

“Trostruka opklada” vam daje mogućnost da kombinujete ishod meča sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena uz fantastične kvote. U ponudi Meridiana se nalazi 81 različita opcija za kombinovanje sa trijumfom Arsenala, a mi izdvajamo četiri:

2&I 1+&II 1+ (pobjeda Arsenala, najmanje jedan gol u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 2.50
2&I 0-2&II 2+ (pobjeda Arsenala, 0-2 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 3.30
2&I 1-2&II 2-3 (pobjeda Arsenala, 1-2 gola u prvom i 2-3 gola u drugom poluvremenu) – 5.80
2&I 2+&II 0-1 (pobjeda Arsenala, najmanje dva gola u prvom i 0-1 gola u drugom poluvremenu) – 6.85

ATHLETIC BILBAO – BARCELONA – 1 (3.35) X (3.35) 2 (2.25)

Nakon pobjede na gostovanju kod Valencije, činilo se da bi Athletic Bilbao možda mogao da se uključi u borbu za top 4. Nažalost po njih, uslijedila su tri slaba rezultata i ukupno samo jedan osvojen bod. Sada se nalaze na devetoj poziciji sa čak deset bodova manje od Real Sociedada koji je četvrti.

Barcelona je uspjela da preživi okršaj sa Valencijom nakon što je više od pola sata igrala sa igračem manje. Xavijevi izabranici su slavili 1:0, te i dalje drže veliku distancu u odnosu na Real Madrid. Ipak, stvari se lako preokrenu te nema ni minimalnog prostora za opuštanje.

Izostanci:

Athletic Bilbao: Unai Simon (povreda), Ander Herrera (povreda), Jon Morcillo (povreda)

Barcelona: Ronald Araujo (suspenzija), Pedri (povreda), Ousmane Dembele (povreda), Robert Lewandowski (povreda)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri pobjede Barcelone, dva neriješena ishoda.

Nekoliko bitnih izostanaka su doveli do nešto slabijih igara Barcelone u posljednje vrijeme. Ukoliko niste sigurni mogu li savladati Athletic Bilbao, onda Meridian ima pravu igru za vas.

Za razliku od ranije pomenute “Trostruke opklade”, igra “Kombinacija golova” vam omogućava da prognozirate samo broj ili raspon golova u oba poluvremena.

I za ovu igru je u ponudi 81 različita opcija za klađenje, a mi izdvajamo:

I 1-2&II 1-2 (1-2 gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 2.70
I 0-1&II 2+ (0-1 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 3.15
I 1+&II 2-3
(najmanje jedan gol u prvom i 2-3 gola u drugom poluvremenu) – 3.85

U ponudi Meridiana se nalazi mnogo različitih igara koje nudi jedino ova kladionica, tako da iskoristite priliku, sastavite dobitni tiket i profitirajte. Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)