Uživajte u najboljoj vikend zabavi koju i ovog puta najavljuje Meridian. Specijalna promocija namijenjena baš svim igračima donosi revolucionarnih 50% bonusa na prvu uplatu.

Vikend revolucija počinje u prvim minutima 11. marta i traje sve do ponoći narednog dana. Sasvim dovoljno vremena da uplatiš depozit – vaučerima KLIKER / xBon ili karticom i tvoj saldo biće veći za 50%.

Ako i dalje nemaš nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registruješ, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

NE MOŽE JEDNOSTAVNIJE

Prva dnevna uplata je tvoja šansa da zgrabiš bonus. Minimalna uplata za učešće u promociji je 10 KM. Ako tokom promocije, na primjer, uplatiš depozit od 30 KM, na tvoj Meridianbet nalog biće uplaćeno još 15 KM.

Da bi ostvario pravo na bonus, depozit treba da iskoristiš za odigravanje tiketa na kojem je neophodno da se nalaze minimalno četiri para, gdje je svaka pojedinačna kvota minimalno 1.40 i za odigravanje kazino igrica iz kagetorije SLOTOVI.

ŠTA JE JOŠ BITNO?

Jedan igrač može učestvovati samo jednom dnevno u promociji, a maksimalni dnevni iznos bonusa koji se može ostvariti je 50 KM.

Kako da zgrabiš ovu bonus siguricu? Kontaktiraj Korisničku službu najkasnije do 22.59 sati istog dana kada je depozit uplaćen i to je sve.

Pronađi pravu igru za sebe i uživaj u najspektakularnijem vikendu ikada.

Isprati mart u velikom stilu.

(Sponzorisani tekst, 18+)