Derbiji na “Anfieldu” i “Olimpicu” obilježiće fudbalsku nedjelju u ligama petice, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

LIVERPOOL – MANCHESTER UNITED – 1 (2.55) X (3.60) 2 (2.70)

Iako je doživio pravi potop na “Anfieldu” protiv Real Madrida, Liverpool je uspio da ostvari nekoliko dobrih rezultata u Premijer ligi. Osvojili su deset bodova u zadnja četiri kola, te su se tako približili Tottenhamu koji drži toliko željenu četvrtu poziciju. Posebno je impresivna bila odbrana Jurgena Kloppa koja u ta četiri meča nije primila niti jedan jedini gol u domaćem prvenstvu.

Manchester United gura odlično na svim frontovima. U Premijer ligi će gotovo sigurno ispuniti primarni cilj, a to je mjesto unutar top 4. EFL Cup su već osvojili, a kvalifikovali su se i za četvrtfinale FA Cupa. Na sve to, bolji su bili i od Barcelone u derbiju plej-ofa Lige Evrope, te će probati da odu do samog kraja i u tom takmičenju.

Izostanci:

Liverpool: Arthur Melo (povreda)

Manchester United: Donny van de Beek (povreda), Christian Eriksen (povreda), Anthony Martial (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri pobjede Liverpoola, dva trijumfa Manchester Uniteda.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Bet Builder vam omogućava da odigrate neograničen broj tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu. Meridian je upravo jedina kladionica u regionu koja ovu igru ima u svojoj ponudi.

Ako se odlučite da sa utakmice Liverpool-Manchester United odigrate sljedeće tipove:

-1X (pobjeda Liverpoola ili neriješeno)
-Manje od 3.5 gola na utakmici
-Liverpool daje gol na utakmici
-U prvom poluvremenu će biti postignut bar jedan gol
-Manje od 4.5 žutih kartona na utakmici
-Više od 7.5 kornera na utakmici

Kvota će biti čak 7.65!

ROMA – JUVENTUS – 1 (2.70) X (3.10) 2 (2.90)

Roma definitivno ne blista. To se najbolje vidjelo u utorak kada su doživjeli šokantan poraz od Cremonesea. Ispali su iz top 4 i trenutno nisu na poziciji koja vodi u Ligu šampiona što je primarni cilj

izabranika Josea Mourinha. Sve češće se govori o tome da bi portugalski stručnjak mogao napustiti glavni grad Italije ukoliko “Vučica” ne bude dio elitnog evropskog takmičenja naredne jeseni. Juventus je kažnjen sa oduzimanjem 15 bodova u Seriji A, međutim to ne znači da se “Stara dama” predala. Četiri trijumfa u nizu su ih dovele na “samo” deset bodova od četvrtoplasiranog Lazija i ako se sa pobjedom vrate iz prijestonice Italije, veoma bi lako mogli da priđu još bliže pošto će Lazio gostovati Napoliju i nije realno da tamo ugroze lidera.

Izostanci:

Roma: Ebrima Darboe (povreda)

Juventus: Fabio Miretti (povreda), Arkadiusz Milik (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri pobjede Juventusa, dva iksa.

Prognozirati pobjednika u ovom duelu je više nego nezahvalno, ali zato tipovanje na golove djeluje kao prava opcija.

Meridian u svojoj bogatoj ponudi ima igru “kombinacija golova” koja omogućava da prognozirate broj ili raspon golova u oba poluvremena uz fenomenalne kvote.

81 različita opcija za tipovanje postoji za ovu utakmicu, a mi izdvajamo četiri:

I1+&II 1+ (najmanje jedan gol u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 2.10
I0-1&II 2-3 (0-1 gola u prvom i 2-3 gola u drugom poluvremenu) – 3.65
I1-2&II 2+ (1-2 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 4.60
I2+&II 0-1 (najmanje dva gola u prvom i 0-1 gola u drugom poluvremenu) – 5.10

Dosta kvalitetnih, a ujedno i važnih utakmica će biti odigrano i u ostalim ligama petice. Barcelona i Real Madrid će nastaviti trku za titulu u La Ligi, dok će Wolfsburg dočekati Eintracht Frankfurt u Bundesligi u direktnom duelu za mjesto koje vodi u Evropu naredne jeseni. U derbiju kola Lige 1, Rennes će ugostiti Marseille.

Posjetite Meridian, iskoristite fantastične kvote i najbolju ponudu, te ostvarite profit na ligama petice posljednjeg dana u sedmici. Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)