Široki Brijeg u nedjelju od 16,00 sati na svom terenu igra derbi protiv Sarajeva u okviru 21. kola PL BiH.

Trener Širokog Ivica Barbarić najavio je sutrašnji derbi.

“Ovo je utakmica s puno naboja, a motiv je maksimalan s obje stane. Međutim, moramo biti svjesni kako svako ima svoju situaciju u momčadi. Sarajevo ima širok i kvalitetan igrački kadar i ovo će biti jako teška i zahtjevna utakmica. Moramo podići intenzitet igre i biti proaktivni u igri kada imamo visoko dignut blok i kada imamo u središnjoj poziciji nizak blok”, rekao je Barbarić.

Biranim riječima dotaknuo se sljedećeg protivnika istaknuvši kako je Sarajevo jako dobro organiziran i financijski stabilan klub.

“Imaju jako kvalitetan igrački kadar, ali imaju jako puno novih igrača i puno se govori o njihovoj neuigranosti. Ova liga je takva da nema kontinuiteta kvalitetne izvedbe i velike su oscilacije kod svih momčadi. Očekuje nas zahtjevna utakmica, ali mi se nadamo pobjedi”, naglasio je.

Novinarima se obratio i vezni igrač Bože Vukoja koji je također najavio žestoku borbu za tri boda.

“Sigurno će biti teška utakmica. Međutim, mi pred našim navijačima idemo na pobjedu i za ovaj susret sam jako motiviran. Jako puno nam znači podrška navijača, bili su nam podrška u prošloj polusezoni i nadam se kako će nas nastaviti bodriti na svakoj novoj utakmici”, kazao je Vukoja.

Utakmicu Široki – Sarajevo sudit će Ermin Sivac.

Meč direktno prenosi kanal My TV.

(Reprezentacija.ba)