VIDEO/ Anel dao prvu izjavu i otkrio razloge dolaska u Englesku

Ahmedhodžić potpisao za Sheffield United


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Anel Ahmedhodžić (23) je danas postao novi igrač engleskog Sheffield Uniteda.

Naš stoper u redove Sheffielda stiže iz Malmoa, a svojim novim igračima pridružio se na pripremama u Portugalu.

Ahmedhodžić je u svom prvom razgovoru za zvaničnu stranicu kluba kazao da je presretan što stiže u Sheffield United.

“Osjećaj je nevjerovatan. Bila su ovo tri naporna dana, mnogo testiranja, ali sjajan je osjećaj biti ovdje sa ostalim igračima. Igrači su me sjajno prihvatili”, rekao je Anel i otkrio da je pomoćni trener kluba (Jack Lecster) jedan od razloga zašto se odlučio da dođe u Sheffield.

“Jack Lecster je jedan od razloga zašto sam ovdje. Sjajno smo sarađivali dok sam bio u Nottingham Forestu. Često je znao povisiti ton na mene, ali to je ono što mi je bilo potrebno. Shvatio sam nakon određenog vremena da je naša saradnja bila nevjerovatna. Mislim da ćemo u budućnosti sarađivati još bolje.”

Anel je govorio i zbog čega nije u januaru stigao u Englesku.

“Izabrao sam da u januaru idem u Bordeaux. Smatram da je to bilo dobro iskustvo za mene i sada sam sretan što sam stigao ovdje”, riječi su Anela koji je za kraj istakao da ne želi pričati mnogo o sebi te da će svoje kvalitete pokazati na terenu.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare