Nekadašnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić iskoristio je boravak u Podgorici da posjeti naš tim i pruži podršku igračima u duelu protiv Crne Gore u okviru trećeg kola UEFA Lige nacija.

Iz našeg Saveza je saopšteno da se Spahić u hotelu Hilton u Podgorici gdje boravi naša reprezentacija susreo sa predsjednikom FS BiH Vicom Zeljkovićem i rukovodstvom saveza.

Susret je protekao u neobaveznom razgovoru i ugodnom ambijentu.

Spahić je igračku karijeru počeo na zeničkom Bilinom polju, a kasnije ga je lopta odvela u dubrovački GOŠK, Zagreb, ruski Šinik, Torpedo Moskvu, Lokomotiv Moskvu, francuski Monpelje, špansku Sevilju, ruski Anži, Bajer Leverkuzen, Hamburger SV. Igračku karijeru završio je 2017. godine u HSV-u, a za naš državni tim, gdje je ostavio dubok, neizbrisiv trag, odigrao je 94 utakmice i postigao šest golova. Od reprezentacije oprostio se 2014. godine nakon Svjetskog prvenstva.

Podsjetimo, Crna Gora i BiH večeras od 20,45 sati u Podgorici igraju duel trećeg kola grupe 3 UEFA B Lige Nacija. Naš tim nakon dva kola ima četiri boda, dok su Crnogorci osvojili tri.

Susret iz Podgorice direktno prenose BHT1 i Moja TV.

(Reprezentacija.ba)