Ivajlo Petev: Pobjedom se stvari mijenjaju, da imam Višću ne bih igrao ovaj sistem

Press konferencija pred duel BiH sa Luksemburgom

Povratak na članak
36 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Azrim
28.03.2022. 21:58

Ubleha teska! Cuj “mozda” ne bi igrao. Pa to je smjesno. 1-3-5-2 nama nikako ne odgovara jer nemamo kvalitetu. Mi kao reprezentacija trebamo imati jednu formaciju od mladjih kategorija do A. Ali naravno nema ko to organizovati. Pod hitno otkaz i poceti ispocetka. Belgija je napravila reset poslije poraza od nas i gdje su sada. Mi nikada a mozda ni tad necemo imati Belgijski sistem, ali mozemo imati respektabilnu repku. Ovo je patnja.

H.D.
Reply to  Azrim
28.03.2022. 23:44

Jel ti ozbiljno poredis igrace belgijske reprezentacije sa nasim? Izvini, ali jel sa tobom sve uredu?
Naravno da ne branim Peteva i treba da odgovara, ali treba biti malo iskren i reci da smo sa igrackim kadrom na nivou Kosova i Slovenije, ma da sam ubijedjen da bi izgubili trenutno od obe reprezentacije. Mi nemamo vise tog kvaliteta u kadru ali imamo dusmana u savezu previse.

Anonymous
Reply to  H.D.
29.03.2022. 06:34

Gdje ba ti vidis da nas poredim sa Belgijom? Izvini ali znas citati, a evo ti citat: ” Mi nikada a mozda ni tad necemo imati Belgijski sistem, ali mozemo imati respektabilnu repku.” Sta je lose u primjeru sistema? Ne poredim ja nas sa Belgijom nego kazem da nam treba sistem / organizacija. Da bi to postigli treba nam reset. Okrenuti si mladjim: Dedic, Gazibegovic, Ahmedhodzic, Vladan Kovacevic, raditi na Gigovicu, Burnicu i ostalim mladjim talentima. Posebno talentiranoj u19 repci. Pokazati ih u Ligi nacija. Mozda se neko i proda u bolji klub sto pomaze repki. Tako da do sljedeceg… Read more »

Akrap Boziji
28.03.2022. 22:59

Samo ostavka ili letiš go

AloBa
29.03.2022. 00:41

Mrs majmune i ti i tvoje balerine
Cuj ide se na pobjedu protic luksemburga. Niste vi normalni!!!!!!!!!!!! Mozda bi trebali da idete na remi protiv takve velesile ebo vas papak koji vas sastavi

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM