Veliki broj međunarodnih utakmica igra se ovog četvrtka pa su bukmejkeri Mozzarta morali dobro da razmisle. Na kraju su odlučili da nagrade kladioce sa sjajnim kvotama za čak četiri meča u Ligi Evrope.

U ponudi su se našle utakmice na kojima će koeficijenti stalno da budu najveći, na pobjede Olimpik Liona, Lacija, Lestera i Betisa.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

OLIMPIK LION – BRONDBI (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1,28

Ukoliko Olimpik Lion ne bude prvi u grupi A na kraju takmičenja u Ligi Evrope, biće to veliko iznenađenje. Već je u 1. kolu pregurao najteže gostovanje, savladao je Rendžers u Glazgovu sa 2:0 i tako se izdvojio na vrhu tabele. Brondbi je remizirao sa Spartom iz Praga, u meču bez golova. Poznato je da prvo mjesto u grupi donosi direktan plasman u osminu finala, drugi vodi u šesnaestinu, zato nema sumnje da će Francuzi maksimalno ozbiljno da pristupe duelu sa Brondbijem. Danci su u seriji od pet uzastopnih poraza u gostima u takmičenjima UEFA. Ostvarili su samo jednu pobjedu na posljednjih 10 gostovanja, protiv Spartaka iz Subotice u sezoni 2018/2019. Lion i Brondbi su se sastali dva puta, u Kupu UEFA 1997. godine. Oba meča su pripala Olimpiku, sa 4:1 i 3:2. Pored toga, Lion je samo još jednom igrao protiv Danaca, 1963. godine mu je u Kupu pobjednika kupova bio Odense. Ni Brondbi se nije naigrao protiv klubova iz Francuske, sastao se još samo 1989/1990 u Kupu evropskih šampiona sa Olimpik Marseljom.

LACIO – LOKOMOTIVA MOSKVA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,40

Težak zadatak za Marka Nikolića, trenera Lokomotive iz Moskve. Na Olimpiku će trećeplasirani tim ruskog šampionata da odmjeri snagu sa Laciom, protiv kojeg će pokušati da produži niz od 10 mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Lokomotiva je posljednja tri meča odigrala neriješeno, u prvenstvu sa Himkijem i Uralom bez golova, a prije toga sa Olimpik Marseljom 1:1. Za razliku od Rusa, Lacio je nastup u Ligi Evrope započeo porazom od Galatasaraja sa 1:0, tako da će morati da idu na pobjedu protiv Rusa. Rimljani su dobro raspoloženi, za vikend su savladali u Seriji A svog najvećeg rivala Romu sa 3:2. Tim trijumfom su prekinuli seriju od četiri meča bez pobjede u svim takmičenjima.

LEGIJA – LESTER (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 1,70

Šokantno je loša Legija ove sezone u šampionatu Poljske. U sedam kola je doživela četiri poraza, pa je tek 15. na tabeli. Zato u Evropi igra veoma dobro, nije se plasirala u Ligu šampiona, ali je zato došla do grupne faze Lige Evrope i tu je u 1. kolu pobijedila Spartak iz Moskve. U Varšavi ipak trenutno vlada nešto lošije raspoloženje, pošto je za vikend Rakov odnio kući sva tri boda iz prijestonice pobjedom sa 3:2. Lester se takođe muči u Premijer ligi, tek je 13. na tabeli, a na evropskoj premijeri je sa Napolijem odigrao 2:2. Lisice imaju samo jednu pobjedu na posljednjih pet susreta u svim takmičenjima, protiv drugoligaša Milvola u Liga kupu Engleske.

FERENCVAROŠ – BETIS (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 1,85

Odlično igra Betis u posljednjih nekoliko nedjelja, tako da pun samopouzdanja putuje u Budimpeštu na megdan sa Ferencvarošom. Na pet uzastopnih mečeva tim iz Sevilje ne zna za poraz, ostvario je četiri pobjede i remi sa Espanjolom (2:2). U prošlom kolu je lako savladao Hetafe sa 2:0, a jedini poraz u sezoni zadao mu je Real Madrid (1:0). Na premijeri u Ligi Evrope Betis je savladao Seltik sa 4:3, u onom sjajnom meču kada je gubio od Škota sa 2:0 poslije prvih pola sata. Ferencvaroš je vezao pet pobjeda u prvenstvu Mađarske, nedavno je deklasirao niželigaša Hatvan u nacionalnom kupu sa 9:0, ali Evropa je ipak mnogo bolje mjerilo njegove snage. Umalo se plasirao u Ligu šampiona, tek ga je u plej-ofu zaustavio Jang Bojs, a u Ligi Evrope ga je savladao Bajer Leverkuzen u Njemačkoj, poslije preokreta sa 2:1. Mađari su bili vrlo konkurentni na tom meču.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)