Petev protiv Kuvajta nosio zlatnu vrpcu u znak podrške djeci oboljeloj od raka

Gest za svaku pohvalu Peteva i članova FS BiH

Petev protiv Kuvajta nosio zlatnu vrpcu u znak podrške djeci oboljeloj od raka
Foto: Damir Hajdarbašić, Reprezentacija.ba

Selektor Ivaylo Petev sinoć je na prijateljskom meču protiv Kuvajta nosili zlatnu vrpcu na srcu.

Ovaj lijep gest napravljen je u znak podrške djeci oboljeloj od raka i na taj način je obilježen Zlatni septembar.

“Na večerašnjoj utakmici selektor bh. nogometne reprezentacije, Ivaylo Petev, i Nogometni savez Bosne i Hercegovine nose zlatne vrpce 🎗️ na svojim srcima u znak podrške djeci oboljeloj od raka”, poručili su iz udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka”.

Inače, Petev je protiv Kuvajta izveo kombinovani tim koji je golom Prevljaka slavio sa 1:0.

Bila je to prva pobjeda Peteva na klupi Zmajeva, ali i prvi trjumf našeg nacionalnog tima na 656 dana.

BiH će 7. septembra u Zenici odigrati kvalifikacioni susret za SP 2022 protiv Kazahstana.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Oppp
05.09.2021. 11:59

Bez obzira sto bi ja Volio da je Barbarez selektor. Ovaj cojik radi dobar poso I sa ovakom igracima kakvim imamo iz gledamo extra na terenu. A to sto ne kome ne sijeda sto je stranac mi domačih boljih nemamo. Treba opet Mesu zvat il Sušica, sto nemogu nac poso ni u azarbejdzanskoj ligi. Barbarez nek se mani blefa nek uzme mladu ima jos bolji kapacitet pa da vidimo sta če na pravit.

Derim
Reply to  Oppp
05.09.2021. 14:39

Barba nije uopšte zainteresiran za fudbal – njemu se ne radi ni u Hamburgeru, ni u Bayeru, ni u njegovom prvom klubu Hanzi – zašto sse počeo motati oko repke je pitanje – meni se čini da je Barba skonto da oko repke nema posla, kao što ga ima kad se baviš ozbiljnim trenerskim poslom u klubu – u klubu te moraš početi od najnižih uzrasta, te moraš svaki dan provoditi s djecom na treninzima, na terenu, po teretanama, bazenima, pa tek onda nivo po nivo napredovati, dok ne dobiješ priliku da vodiš prvi tim nekog trečeligaša – to Barba… Read more »

Derim
Reply to  Oppp
05.09.2021. 14:46

zato je repka dušu dala za njegov kockarski stil života – nemoraš ništa raditi dok ne dođe vrijeme za okupljanje a i tada nema šta da se radi,, sve odškolovani igrači-profesionalci – njemu bi treninzi pred tekmu bili super prilika da se vidi s rajom, da se malo zezaju na treninzima pred tekmu, da je stalno u javnosti, u novinama i na TV, i kad tekma prođe on nazad na liniju između Mostara i Njemačke, gdje ima dobrih kazina – nema tu šta Braba da ponudi našoj repki a kamo li fudbalu (bio je onaj jedan navijač u Švici što… Read more »

Adel
05.09.2021. 13:41

Peto majstorr