Nokaut faza Evropskog prvenstva je pred nama, ali prvo treba se plasirati.

Ulog je ogroman, te je zato Meridian svim fudbalskim stručnjacima ponudio sve ono što zapravo žele – najveće kvote na planeti za EURO 2020!

Za igranje Evropskog prvenstva po najvećim kvotama na planeti, neophodno je imati meridianbet nalog, zato ukoliko nemate, sad je idealno vrijeme da ga napravite.

Na poklon dobijate 10 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESPLATNIH SPINOVA, ukoliko kliknete na OVAJ LINK!

Grupa D, pokazala se iznimno zanimljivom i prepunom uzbuđenja. Češka je na prvom mjestu, a na drugom Engleska, iako imaju identičan broj bodova, ali slabiju gol razliku. Češka je pobjedila Škotsku, te remizirala sa Hrvatskom 1:1, dok su Englezi minimalnim rezultatom porazili Hrvatsku, ali remizirali sa Škotima. Od 21h, gledamo riješenje i odluku ko zauzima prvo mjesto u grupi, ali naravno da je jedino logično priznati da su Englezi sigurno favoriti u ovoj utakmici. „Stadium Wembley“ od 21h, još poznat kao kolijevka fudbala, mjesto je okršaja, ali prije svega mjesto koje Englezima daje veliku snagu. Ono što je fantastično jeste da samo u kladionici Meridian ovaj meč možete igrati po najvećoj kvoti na planeti – Engleska 1.80!

Hrvatska – Škotska je utakmica koja privlači ogromu pažnju kako domaće javnosti, ali tako i svjetske javnosti, jer ipak mora se priznati, da Hrvati do sad ne pokazuju partije kako bi trebali kao viceprvak svijeta.

Poraz od Engleske, te neriješen rezultat sa Češkom, sigurno nije ono što im je dovoljno za prolaz. I dalje postoji šansa za prolaz, ali danas se Škoti moraju poraziti. Može li Hrvatska do pobjede, protiv ekipe koja do sad nije zabila ni jedna gol na prvenstvu?

Ako vjerujete da mogu, danas pogađate pobjeda HRVATSKE – 2.50!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku Meridian nudi najveće kvote na planeti za EURO 2020!

(Sponzorisani tekst, 18+)