Skupština Želje sinoć je prekinuta, oglasili su se zvanično i navijači

Skupština je prekinuta prije usvajanja Dnevnog reda

Skupština Želje sinoć je prekinuta, oglasili su se zvanično i navijači
Foto: FK Željezničar

Na stadionu Grbavica jučer je održana sjednica Skupštine FK Željezničara koja je vrlo brzo prekinuta. Predsjednik Skupštine u ostavci, Ermin Čengić, nije želio mijenjati Dnevni red, a potom je napustio i na taj način prekinuo sjednicu.

To se nije svidjelo najvatrenijim navijačima koji su danas objavili saopštenje.

“Udruženje navijača FK Željezničar osuđuje jučerašnji čin prekida skupštine kluba koju je svojevoljno donio predsjednik u ostavci, Ermin Čengić. U vrlo teškoj situaciji u kojoj se Klub nalazi, gdje je potrebno djelovati odmah i sad, smatramo potpuno nelogičnim opstruiranje održavanja sjednice i donošenje bitnih odluka za Klub.

Pozivamo predsjednika u ostavci, kao i sve ostale članove skupštine, na odgovorno ponašanje i organizaciju nove sjednice u najkraćem mogućem roku, a najdalje za sedam dana. Obezvrijeđivanje najvišeg klupskog organa i onemogućavanje slobodnog demokratskog procesa je nedopustivo, a UNFKŽ će u narednom periodu pomno pratiti djelovanje svih članova i pozivati na direktnu odgovornost sve one koji ukazano povjerenje zloupotrijebe.

Trenutni rezultati i poslovanje kluba ispod su svih očekivanja. Očekujemo od članova skupštine da na narednoj sjednici donesu odluke i imenuju ljude koji će ponuditi novu perspektivu i viziju stabilizacije kluba. Željo je bio, jeste i bit će. Prije nas, sa nama i poslije nas. Mi smo Željini, Željo je naš!”, istakli su Manijaci.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare