Supruga Dinamovog asa, poduzetnica i influencerica Leyla Hajrović otkriva za Gloria.hr sve o zahvatu kojem se nedavno podvrgla, no otkrila je i kako se provela u Omanu, te progovorila o svom odrastanju i predrasudama.

Najteže joj je pala činjenica da će morati šišati kosu na mjestima zahvata, no sve je prošlo sjajno. Priča to Leyla Hajrović, supruga Dinamovog asa Izeta, koja se nedavno podvrgnula rutinskom zahvatu odstranjivanja ateroma (začepljena i proširena lojna žlijezda u obliku ciste)

Zbog suprugove karijere, Leyla je navikla na česte selidbe, no mir pronalazi ondje gdje su njezini najmiliji. Upravo tamo se oporavljala i od zahvata.

“Imala sam ih oko tri godine i nikada mi nisu radili probleme. Doktor mi je rekao da nema potrebe sklanjati ih dok me ništa ne boli. Zadnjih nekoliko mjeseci primijetila sam da su porasli i da me ponekad bole, bilo je jasno – željela sam ih odstraniti. U to vrijeme Izet je bio na pripremama i tih 14 dana je bilo idealno da na miru napravim zahvat bez da ga ometam”, priča Leyla za Gloriju.hr.

Veću bojazan od samog zahvata, stvarala joj činjenice da će joj možda zbog tog ošišati kosu.

“Ateromi su bili na vidljivim mjestima i strah je bio jedino prisutan u smislu toga koliko će me ošišati. Međutim, sretna sam jer se gotovo ništa ne vidi, samo su malkice skinuli kosu, tako da je sve super”.

Prije negoli se podvrgnula zahvatu, Leyla je sa suprugom otišla na putovanje u Oman. Bilo je, kaže, fantastično.

“Bili smo s još dva para s kojima se družimo godinama. Uživali smo četiri dana u prirodi u planinama, a onda na moru. Ovaj odmor bio je prava relaksacija, bez shoppinga, stresa ili trčanja po gradu. Zbog toga smo se baš na Oman i odlučili”, kaže Leyla.

Kompletan intervju sa suprugom Izeta Hajrovića možete pročitati ovdje.

(Reprezentacija.ba)