Bosna i Hercegovina uspjela je u najvažnijem: da pobijedi Finsku i ostane u trci za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine. Ipak, sada je na redu novi ispit– Grčka.

Meridianbet, pored top ponude za meč, samo danas, 15. oktobra,  pruža priliku da iskoristite i posebnu promociju, zahvaljujući kojoj možete da dobijete 10% bonusa na svaku uplatu depozita Maestro i Mastercard karticama. Sve što treba da uradite je da uplatite depozit karticom, ispoštujete pravila promocije i bonus je vaš.

Pali su momci sa dalekog sjevera na Bilinom polju, bilo je 4:1, ali to se zaboravlja i okreće se utakmici protiv Grka, protiv kojih je pobjeda takođe imperativ.

Situacija na tabeli je sljedeća: Italija ima maksimalan 21 bod iz sedam utakmica, Finska i Armenija po 12, a BiH je odmah iza sa 10. Grci imaju pet i teoretske šanse za drugu poziciju, ali u lošoj su poziciji.

Upravo to bi Zmajevi mogli da iskoriste, a prema Meridian kladionici favoriti su u večerašnjem susretu u Atini- kvota na pobjedu BiH je 2.40.

Ako mislite da će sve biti riješeno već u prvom poluvremenu, koje BiH u ovim kvalifikacijama igra sjajno, možete probati igru da daje dva i više gola u tom dijelu igre – Meridian vam daje sjajnu kvotu 8.

Da li će vođa Miralem Pjanić novom majstorijom biti kreator trijumfa? Ako vjerujete da će vezista Juventusa barem jednom zatresti mrežu Grka, čeka vas kvota 4. Za dva i više tu je magična kvota 24.

Možda će golmana domaćina savladati Amer Gojak? Kvote su iste kao i na Pjanića.

Bilo kako bilo, BiH mora da pobijedi u Atini, a ko će biti heroj – to je manje bitno. A vi, ako „osjećate“, posjetite sajt meridianbet.ba i sastavite svoj tiket.

(Sponzorisnani tekst)