HamTips by Reprezentacija.ba” su kladioničarski savjeti koji dolaze od analitičara Reprezentacija.ba portala sa dugogodišnjim iskustvom skautiranja fudbala za regionalne klubove i saveze.

Zanima nas i vaše mišljenje, a ovo su naše pretpostavke za nedjelju 6. oktobar 2019. godine:

St. Gallen – Basel (16,00 sati) Tip 3+

Mladi bh. reprezentativac Ermedin Demirović i njegov St. Gallen pružaju sjajne partije u posljednje vrijeme u švicarskom šampionatu. Danas ih očekuje megdan sa prvoplasiranom Baselom. Ovo će biti duel dva najbolja napada lige (St. Gallen je postigao 18, a Basel 24 pogotka). S obzirom da obje ekipe preferiraju napadački nogomet, očekujemo golijadu u St. Gallenu. “Mozzart” u svojoj ponudi nudi kvotu 1.40 na 3+. Na 9 od posljednjih 11 međusobnih dvoboja bila su tri ili više gola.

Mozzart ponuda: 1 (4.70) X (4.00) 2 (1.70)

Inter – Juventus (20,45 sati) Tip X2

Inter i Juve će u sedmom kolu italijanske Serije A odigrati veliki derbi. Bit će ovo duel prvoplasirane (Inter) i drugoplasirane (Juventus) momčadi na tabeli. Ekipa Intera ima svih šest pobjeda, dok je Juventus ostvario pet trijumfa i jedan remi. Iako domaći igraju veoma dobro, blagu prednost dajemo gostima iz Torina za koje bi od prve minute trebao zaigrati i Miralem Pjanić. Juve polako ulazi u formi, a u posljednjih pet međusobnih duela je neporažen protiv Intera. Kvota u kladionici “Mozzart” da Juventus neće izgubiti iznosi 1,46.

Mozzart ponuda: 1 (2.70) X (3.10) 2 (2.75)

Barcelona – Sevilla (21,00 sati) Tip 3+

Još jedan derbi nas očekuje večeras, a ovaj put će Barcelona i Sevilla odmjeriti snage u okviru osmog kola španske Primere. Barsa nije baš najbolje ušla u novu sezonu, međutim Messi, Suarez, Griezman i društvo iz meča u meč igraju bolje i postižu mnogo golova. S druge strane, Sevilla je poznata kao ekipa koja voli da se nadigrava, pa nas na Nou Campu očekuje otvoren fudbal. “Mozzart” daje kvotu 1.43 da će gledatelji u Barceloni vidjeti minimum tri pogotoka. Na 10 od posljednjih 11 međusobnih susreta ova dva tima bila su tri ili više gola.

Mozzart ponuda: 1 (1.53) X (4.30) 2 (6.00)

(Sponzorisani tekst)