Zrinjski je sinoć na Pecari u revanš susretu trećeg pretkola Europa lige savladao Malmo sa 1:0 i time se časno oprostio od nastupa u Europi.

Trener momčadi iz Mostara, Hari Vukas, nakon meča je poručio kako su njegovi izabranici pokušali sve i na sve moguće načine.

“Čestitam igračima na uloženom trudu, danas su bili zbilja sa puno osobnosti i ‘personalitija’. Nismo se bojali ničega, stvarno smo uložili veliki trud na ovoj utakmici. Sve smo pokušali, na sve moguće načine… Oni su se dobro branili, dobro su branili rezultat iz prve utakmice koji je zbilja bio veliki. Ne preostaje mi ništa drugo nego ekipi Malmoa čestitati na prolazu i poželjeti im puno uspjeha u narednim evropskih utakmicama”, istakao je Vukas i nastavio:

“Nama ostaje prvenstvo kojem se okrećemo iste sekunde… Imali smo jedno lijepo ljeto, tako da kažem. Dva teška protivnika, jednog smo izbacili, a drugom smo pružili dobar otpor. Europska priča je sada završila i okrećemo se Premijer ligi i sve misli su usmjerene tamo”.

Vukas je pohvalio i publiku, kojoj je pripisao zasluge za sinoćnji trijumf svoje momčadi.

“Ponosan sam na igrače, ali i na publiku koja je napravila takvu atmosferu. 90 minuta i bodrila i vukla i eto na kraju smo uspjeli pobijediti. Nama je ova pobjeda draga, ali nažalost nije bila dovoljna…”, dodao je trener Zrinjskog.

Podsjetimo, Malmo je u prvoj utakmici slavio s ubjedljivih 3:0, što mu je na kraju bilo dovoljno za prolaz dalje.

(Reprezentacija.ba)