Ugovor šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, Husrefa Musemića, važeći je do 30. juna 2019. godine, prenosi zvanična stranica FK Sarajevo.

Pregovori o produženju saradnje započeli su nakon posljednje premijerligaške utakmice, a prvi sastanak održan je danas, 27. maja.

Sastanku su prisustvovali Musemić, generalna direktorica Sabrina Buljubašić, predsjednik Upravnog odbora Senad Jahić i koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić.

 “Iza nas je historijska sezona i svi smo ponosni na ostvareni uspjeh. Tokom sezone fokus je bio na sportskim rezultatima, a sada nakon završetka takmičenja, bavimo se logistikom. Kao što je najavljeno, današnjim sastankom započeli smo pregovore o produženju ugovora šefa stručnog štaba Husrefa Musemića, a što se tiče dugoročne strategije FK Sarajevo ona će i u narednom periodu biti zasnovana na afirmaciji igrača iz Omladinskog pogona”, riječi su Emira Hadžića.

U narednom periodu planiran je nastavak pregovora, a o svim dogovorenim aktivnostima javnost će biti pravovremeno obaviještena.

(Reprezentacija.ba)