Radnik i Krupa danas u Bijeljini igraju susret trećeg kola Premijer lige BiH.

S obzirom na identičan učinak obje ekipe u prva dva kola, očekuje se zanimljiv i neizvjestan meč, što misli i trener domaće momčadi Mladen Žižović.

“Krupa i Radnik igraju zaista dobro u posljednje vrijeme, njihovi dueli su zanimljivi i neizvjesni do samog kraja. Ovo je nova sezona, tradicija ne bi trebala imati prevelik značaj, bez obzira na to što je ona na našoj strani. Krupa ionako ima dosta novih igrača i novog trenera. Snažan im je ofanzivni dio, ako uspijemo da zaustavimo njihove napadače koji su u prva dva kola dali pet golova, imamo šanse da zabilježimo pobjedu i nastavimo postizati dobre rezultate. Mislim da u ovom momentu Radnik igra dobar fudbal, to smo pokazali u prethodnim mjesecima. Nadam se da će svi akteri koji sutra istrče na teren odigrati dobar meč i neka na kraju pobijedi bolji”, kazao je Žižović, koji se potom osvrnuo na stanje u ekipi.

“Mi imamo određenih kadrovskih problema pred ovaj meč. Franić nam nije trenirao desetak dana, tek trebamo procijeniti da li će biti spreman za meč. Dušan Martinović ima lakšu povredu i vjerujem da će sutra biti u kombinaciji za utakmicu”, dodao je trener Radnika.

(BIH.ba)