Predstavnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, generalni sekretar Jasmin Baković i sekretar stručnog štaba naše selekcije Elmir Pilav doputovali su u Dablin kako bi pregledali sve uslove za boravak bh. ekspedicije u revanš meču baraža za odlazak na Euro koji se igra 16. novembra u Irskoj.

Nakon jutrošnjeg sastanaka, dogovoren je smještaj naše selekcije i delegacije u hotelu “Radisoson blu St. Helen's” koji je smješten u mirnom i izoliranom dijelu glavnog grada Irske, okružen prekrasnim vrtovima.

Zmajevi će imati vrhunske uslove za boravak i rad  i potrebni mir uoči revanš susreta baraža u hotelu gdje su bili smješteni i 2012. godine kada smo igrali prijateljsku utakmicu sa Ircima.

Hotel, inače smješten u blizini mora, udaljen je 15 minuta vožnje od stadiona “Aviva” na kojem će Zmajevi imati zvanični trening, te 16. novembra navečer igrati utakmicu protiv Irske.

centro

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će doputovati u Dablin 14. novembra u poslijepodnevnim satima, a zatim će nakon smještaja u hotelu obaviti trening na jednom od lokalnih stadiona koji se nalazi blizu hotela.

(Reprezentacija.ba)