Mečevi u Birminghamu i Barceloni će biti dva najinteresantnija u okviru liga petice ove subote, a kladionica Meridian je pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš! 

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada! 

Registruj se OVDJE 

ASTON VILLA – ARSENAL – 1 (4.40) X (3.85) 2 (1.80) 

Aston Villa je novu sezonu Premijer lige započela na najbolji mogući način. Savladali su West Ham u gostima sa 2:1, a Unai Emery je u potpunosti pogodio sa izmjenama. Kada je u 62. minuti odlučio da izvede svoja dva najbolja igrača (Ollie Watkins i John McGinn) mnogi su bili iznenađeni, ali pobjedu u Londonu su donijeli rezervisti Jacob Ramsey i Jhon Duran što pokazuje i širinu koju “Lavovi” imaju. 

Arsenal je na papiru imao mnogo lakši zadatak pošto su na svom terenu ugostili Wolves i slavili su sa rutinskih 2:0. “Tobdžije” će u ovoj kampanji zadovoljiti samo titula pošta im ona već dvije godine izmiče u posljednjoj “krivini” sezone. Bukayo Saka i Kai Havertz su izgledali odlično, a šuška se da bi tim Mikela Artete do kraja prelaznog roka mogao aktivirati još jednu transfer bombu. 

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Samo ova kladionica daje mogućnost svojim igračima da se klade na to koliko će neki fudbaler imati golova, asistencija, šuteva na gol, šuteva u okvir gola, uklizavanja ili dodavanja. 

U ponudi se nalaze apsolutno svi igrači Aston Ville i Arsenala, a neke od zanimljivih opcija za klađenje na ovaj meč su: 

  • Ben White 2+ uklizavanja – 1.75 
  • Morgan Rogers 2+ šuteva na gol – 2.00 
  • John McGinn 33+ pasova – 2.50 
  • Ollie Watkins 1+ golova – 2.80 
  • Bukayo Saka 1+ asistencija – 3.75 
  • Kai Havertz 2+ šuteva u okvir gola – 3.80 

BARCELONA – ATHLETIC BILBAO – 1 (1.65) X (4.20) 2 (5.00) 

Mandat Hansi Flicka na klupi Barcelone započeo je pobjedom na “Mestalli” nakon preokreta. Robert Lewandowski je dva puta tresao mrežu Valencije i tako je najavio pohod Katalonaca na titulu. Lamine Yamal napreduje iz dana u dan i na pogon ova dva igrača, Barcelona će pokušati da sruši Real Madrid sa trona La Lige. Izazov nije nimalo jednostavan, ali od prvog kola imaju dva boda prednosti. 

Athletic Bilbao je tokom ljeta bio među klubovima koji se najviše pominjao u svijetu fudbala. Razlog je Nico Williams koji je oduševio sve na Evropskom prvenstvu i ukoliko ostane u dresu Baskijaca i tokom narednih 10 mjeseci, onda crveno-bijeli mogu da maštaju o mjestu koje vodi u Ligu šampiona. Startovali su neočekivanim (k)iksom protiv Getafea, a sada im slijedi najteže moguće gostovanje u prvenstvu. 

Za svaku fudbalsku utakmicu, kladionica Meridian ima veliki broj sjajnih specijala. Izdvojićemo samo neke, a kvote su sljedeće: 

  • Glavni sudija gleda VAR na meču – DA (2.90) NE (1.30) 
  • Prvi karton na meču dobija? Barcelona (2.00) Athletic Bilbao (1.70) 
  • Penal na meču – DA (2.90) 
  • Crveni karton na meču – DA (3.60) 
  • Autogol na meču – DA (7.00) 

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače. 

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta! 

Ukoliko svoj račun dopuniš danas, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusana sve tvoje uplate putem Klikera, xBona ili kartica. 

(Sponzorisani tekst, 18+)