Utakmice šestog kola Premijer lige BiH igrat će se od petka do ponedjeljka, a FS BiH je odredio službena lica za svih šest utakmica.

Kolo u petak od 18,00 sati u Bijeljini otvoriti Radnik i Igman iz Konjica, a pravdu će dijeliti Antonio Tomić iz Kreševa. U VAR sobi bit će Admir Musić iz Sarajeva.

Sloboda u subotu od 16,00 sati na Tušnju dočekuje Velež. Meč će suditi Sabrija Topalović iz Zenice, a VAR sudija je Dragan Kesić iz Gradiške.

Sarajevo u subotu od 20,45 sati dočekuje Posušje, a na centru najvećeg bh. stadiona bit će Dražen Marić iz Bijeljine. U VAR sobi je Josip Martinović iz Čapljine.

Ekipe Sloge Meridian i Širokog Brijega sastaju se u nedjelju od 15,00 sati, a utakmicu će suditi Haris Halkić iz Sanskog Mosta. VAR sudija će biti Mirza Kazlagić iz Cazina.

Zrinjski i Borac će u nedjelju od 19,45 sati u Mostaru igrati derbi kola. Meč sudi najbolji bh. arbitar Irfan Peljto iz Sarajeva. U VAR sobi je Luka Bilbija iz Prijedora.

Kolo će u ponedjeljak zatvoriti GOŠK i Željezničar. Susret u Gabeli igra se od 18,00 sati, a pravdu će dijeliti Miloš Gigović iz Gradiške. U VAR sobi je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

Sve utakmice šestog kola direktno prenosi Arena Sport.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16