Patrick Stanić (23) i Miroslav Iličić (26) novi su igrači Širokog Brijega, potvrdio je bh. premijerligaš.

Stanić je novo pojačanje u odbrani Širokog Brijega i potpisao je dvogodišnji ugovor.

Može igrati na pozicijama stopera i lijevog bočnog igrača, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Cibaliju, drugi tim Osijeka te Zrinski iz Jurjevca.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam postao dio NK Široki Brijeg koji ima tradiciju i odlične navijače. S nestrpljenjem očekujem izazove koji me očekuju u ovoj sezoni i predan sam davanju svojeg maksimuma kako bih doprinio uspjehu tima”, kazao je Stanić i naglasio kako je dolaskom na Pecaru napravio iskorak u svojoj karijeri.

Ovo je važan korak u mojoj karijeri i vidim ga kao priliku za osobni i profesionalni rast. Veselim se suradnji s novim suigračima i stručnim stožerom. Uvjeren sam kako ćemo zajedno ostvariti odlične rezultate i donijeti radost za naše navijače. Vjerujem u naporan rad i ustrajnost. Siguran sam kako ćemo kao momčad pokazati svoju snagu i potencijal na terenu.”

Foto: NK Široki Brijeg

Miroslav Iličić igra na poziciji napadača i potpisao je dvogodišnji ugovor sa Širokim Brijegom.

Na Pecaru stiže iz poljske momčadi Podbeskidzie.

Drago mi je što sam došao u Široki Brijeg. Zahvaljujem glavnom treneru i njegovom stožeru što su pokazali interes za mojim dolaskom. Vjerujem kako ću ispuniti njihova, a isto tako i svoja očekivanja. Klub ima svoje ambicije i ciljeve u novoj sezoni i siguran sam kako ih možemo ispuniti“, istaknuo je novi napadač Širokog Brijega.

“Nakon fudbalski početaka u lokalnom Grobničanu, Iličić je prošao Rijekinu školu nogometa. Seniorsku karijeru počeo je graditi u dresu Orijenta 1919 s kojim je iz treće lige došao do kvalifikacija za plasman u prvoligaško društvo.

U klubu sa Sušaka zadržao se tri godine, a zatim je tokom karijere igrao za hrvatske prvoligaše Slaven Belupo i Istru 1961, slovenske prvoligaše Celje i Goricu te rumunjskog prvoligaša Botosani”, navode iz NK Široki Brijeg.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16