INTERVJU/ Prvi čovjek Veleža o blamaži i treneru: Danas ni keramičara nije lako naći

Senad Kevelj govori za Reprezentacija.ba

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ibrahimbeg
22.07.2024. 20:29

mijenjajte Kevelja, to sam vidio odmah cim sam procitao njegovu prvu izjavu, on vodi to vrzino kolo

Ibrahimbeg
22.07.2024. 21:45

Kevelj je kriminalac, sve to sto rade s igracima on i ekipa radi, to se odavno vidi iz aviona i vjerovatno su igraci svjesni tog maltretiranja pa nece ni da igraju i to se tako godinama vuce sto vidi i laik, nije prvi put da Velez ima silne oscilacije i fataju se na to da su bili pod prijetnjom nestajanja a onda kada sve isfinansirano pucaju tikve—-uglavnom samo je lova u pitanju….Velezu je nuzno potrebna,mora smijeniti rukovodstvo-dugo se tu vuku isti repovi.

H.D.
23.07.2024. 01:48

Ovaj Kevelj sve svali na trenera i to za kratko vrijeme.
A zna li netko koliko su igrači imali vremena da se prilagode andorskoj visini od 1000 m i jeli to samo krivica trenera ili rukovodstva?

Ibrahimbeg
Reply to  H.D.
23.07.2024. 04:53

pa cuj, on nasao trenera preko trenerove biografije a uvrijedi i keramicare

Guest
23.07.2024. 07:55

Kevelj se vratio iz dijaspore nakon rats, osnovao firmu za IT opremu. sDA mu namjestala tendere za ministarstva i ostsle drzavne firme. Preko Bugara nabavljao IT opremu, stim da je veliku marzu uzimao sebi od javnog novca. Dvadeset i nesto godina kasnije posjeduje nekoliko solarnih elektrana, pretezno u RSu odakle je sljego. Trenutni multimilioner. Kod nas nemoras biti ni ratni heroj, niti dijete sehida a ni uzoran student da bi uspio. Trebas samo znati prave ljude i biti u pravo vrijeme na pravom mjestu…,nema Velezu pomoci dok se ovakvi ljudi pitaju

Ibrahimbeg
Reply to  Guest
23.07.2024. 15:13

po njemu sam odmah sprva vidio da je krmiminalac,snaso se u sistemu, u kriminalu kapitalizma a nazalost takvi kupuju ljude a ne kapital,kapitalom vladaju i kupio je i Velez u talu sa ostalim bitangama,uzimaju pare od naivnih navijaca,ugnjetavaju i casne ljude u Velezu i stvaraju novac na kamcenju, bez rezultata-cilj im je unistiti klub, koji nisu uspjeli srusiti Hrvati a i drugi s njima.

Anonymous
23.07.2024. 12:49

Pa gdje vam je Dzenan Zaimovic zar vam se treba jos dokazi var on je djete Veleza

Patriot
28.07.2024. 18:43

Prodana utakmica samo to ču reči.. U BIH treba specializiran ured za korupciju…i još njih da nadzire jos jedan specializiran ured… Ako policajca možeš podplatiti za 20 eur nema tu ni reda ni zakona

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM