Matija Kolarić (28) je novi igrač Širokog Brijega.

Premijerligaš sa Pecare je potvrdio da je Kolarić potpisao ugovor do ljeta 2026. godine.

Matija Kolarić potpisao do ljeta 2026.

Ovo je novi početak za mene. Motiviran dolazim u PL BiH i nestrpljivo čekam zaigrati za svoju novu momčad. Do sada sam igrao protiv Širokog Brijega, a sada imam priliku nositi dres kluba koji je veliko ime u bh. fudbalu. Poznajem neke igrača od ranije tako da neću trebati vrijeme potrebno za adaptaciju na novu sredinu“, kazao je Matija Kolarić čija je primarna pozicija na desnom beku.

“Novi igrač Širokog Brijega dijete je NK Varaždin.

Gotovo cijelu svoju karijeru proveo je u matičnom klubu. Izuzetak je bila samo godina dana koju je odradio u NK Međimurje u sezoni 2015./2016.

Nakon čakovečke epizode vratio se u Varaždin i postao jedan od najdugovječnijih igrača svlačionice stadiona u Zagrebačkoj 94.

Boje svoga matičnog kluba branio je i onda kada je momčad igrala 3. HNL Istok, ali i onda kada se vratila u elitni rang hrvatskog nogometa. Nosio i kapitensku u Varaždinu čiji je dres oblačio preko 200 puta u svim natjecanjima.

U prošloj proljetnoj polusezoni prešao je u redove NK Vukovar 1991, odakle i dolazi na Pecaru kao slobodan igrač”, poručili su iz Širokog Brijega.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16