Španija i Francuska večeras igraju prvo polufinale Evropskog prvenstva, a kladionica Meridian je spremila najjaču ponudu za nove, ali i stare igrače.

Igraj tikete i kladi se opušteno, jer Meridian ti daje 100% cashbacka na prvi nedobitni tiket u danu. Odigraj i uzmi keš, čak i ako ti tiket ne prođe.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

ŠPANIJA – FRANCUSKA – 1 (2.80) X (2.85) 2 (3.10)

Španija i Francuska su prošli kroz veliku dramu svojih četvrtfinalnih okršaja, ali i jedni i drugi su našli svoje mjesto u polufinalu Evropskog prvenstva. Heroj “Crvene furije” je bio Mikel Merino koji je pobjednički gol postigao u 119. minuti poslije sjajne lopte koju je poslao Dani Olmo. Ipak, Španija je ceh platila u vidu kartona jer će protiv Francuske biti bez Danija Carvajala i Robina Le Normanda, a povredu je doživio i Pedri tako da neće biti ni njega u startnih 11.

Francuska je do polufinala Eura došla sa svega tri postignuta gola iz pet odigranih mečeva. Od toga su protivnici dva puta postigli autogol, a jedini strijelac “Trikolora” bio je Kylian Mbappe protiv Poljske i to sa bijele tačke. Loša igra ne dotiče previše selektora Didiera Deschampsa koji je pred meč sa Španijom izjavio kako svi oni kojima je dosadna igra Francuske mogu da prebace kanal i gledajući nešto drugo. Cilj Deschampsovih izabranika je osvajanje prvog Eura još od 2000. godine i potrebne su im još dvije pobjede.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od igara koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana je klađenje na to koliko će neki igrač imati golova, asistencija, šuteva na gol, šuteva u okvir gola, uklizavanja ili pasova.

U ponudi se nalaze svi igrači Španije i Francuske, a neki od tipova za svaku od navedenih igara koje izdvajamo su:

  • Fabian Ruiz 78+ pasova – 1.75
  • Adrien Rabiot 3+ uklizavanja – 2.35
  • Alvaro Morata 3+ šuteva na gol – 2.35
  • Kylian Mbappe 1+ golova – 3.05
  • Aurelien Tchouameni 1+ šuteva u okvir gola – 3.70
  • Nico Williams 1+ asistencija – 6.40

Meridian je jedina kladionica koja u svojoj ponudi ima i Bet Builder. Pomoću njega možete odigrati neograničen broj tipova sa istog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

Kylian Mbappe je za sada odigrao turnir ispod očekivanja. U svojim nastupima se više bavio političkim stvarima nego onim fudbalskim i mnogi smatraju da je vrijeme da se fokusira na posao kojim se bavi. Ukoliko mislite da će novi igrač Real Madrida prikazati svoje najbolje izdanje protiv Španije, onda u “Bet Builderu” možete profitirati dosta više od same kvote 3.05 na njegovo postizanje minimalno jednog gola.

Ako npr. u “Bet Builderu” odigrate sljedeće tipove:

  • Kylian Mbappe 1+ golova
  • Kylian Mbappe 2+ šuteva u okvir gola
  • Kylian Mbappe 4+ šuteva na gol

Kvota će biti 6.95.

Ako na to dodate još i pobjedu Francuske, onda će iznositi spektakularnih 20.96!

Dok traje EP, iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)