Evropsko prvenstvo u fudbalu je pred vratima, a kladionica Meridian po običaju ima najveće kvote i najraznovrsniju ponudu uključujući ogroman broj različitih specijala.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Sve što ti treba jeste Meridianbet aplikacija. Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

Samo još jedan dan je preostao do početka Evropskog prvenstva u fudbalu. Svi ljubitelji “najvažnije sporedne stvari” na svijetu će u narednih mjesec dana uživati u nadmetanju najboljih evropskih reprezentacija, a kladionica Meridian je po običaju spremila veliki broj raznih specijala pomoću kojih možete dokazati svoje fudbalsko znanje i višestruko profitirati na predstojećem Euru.

U kategoriji “Euro 2024 specijal” nalazi se mnogo različitih podkategorija, a jedna od njih je i “Plasman specijal”. Možete da prognozirate razne stvari koje se odnose na krajnji plasman svih učesnika, a izdvojićemo samo neke od njih.

Kada se radi o pobjedniku turnira, prvi favorit je Engleska na koju je kvota 4.80, a prate je Francuska (5.50), domaćin Njemačka (7.00), Portugal (9.50) i Španija (9.50). Kada se radi o regionalnim ekipama, kladionica Meridian najveće šanse daje Hrvatskoj na koju je kvota 50. Na Srbiju je koeficijent 100 da će osvojiti Evropsko prvenstvo, a na Sloveniju 250.

Meridian nudi i mogućnost kombinovanja “osvajač Eura & najbolji igrač” turnira, kao i kombinaciju “osvajač Eura & najbolji strijelac” turnira.

Kada se radi o prvoj varijanti, zanimljivo izgleda opcija Francuska osvaja Euro & Kylian Mbappe najbolji igrač turnira, a kvota 17 definitivno izgleda više nego primamljivo. Identična je kvota i na to da će Francuska biti šampion, a Mbappe najbolji strijelac. Ovaj specijal ima samo Meridian.

Ako npr. favorizujete Englesku, kvota je 15 da će “Tri lava” konačno osvojiti Euro, a Harry Kane biti najbolji strijelac. Moguće je naravno i kombinovati šampiona prvenstva sa najboljim strijelcem iz druge reprezentacije, pa je tako npr. kvota 40 da će Njemačka osvojiti Euro, a Mbappe biti najbolji golgeter.

Među brojnim specijalima se nalazi i prognoziranje ko će igrati finale Evropskog prvenstva. U opticaju u Meridianu su apsolutno sve kombinatorike, a najveću šansu imaju Engleska i Njemačka da igraju utakmicu za pehar sa kvotom 10. Možete da se kladite i koje četiri ekipe će doći do polufinala, pa je recimo kvota čak 30 da će četiri najbolje reprezentacije na turniru biti Engleska, Francuska, Njemačka i Portugal.

U podkategoriji “plasman specijal” samo još neke od opcija za klađenje su prognoziranje koja od dvije ponuđene reprezentacije će otići dalje na turniru, da li će neka reprezentacija stići do finala, polufinala ili četvrtfinala, kao i to koja selekcija će postići najbrži gol na turniru.

Još jedna od interesantnih podkategorija je i “Igrači specijal” gdje takođe Meridian nudi opciju klađenja na mnogobrojne stvari vezane za igrače iz svih reprezentacija koje učestvuju na Evropskom prvenstvu.

Kada se pomenu specijali vezani za igrače, obično prvo svima padne na pamet to ko će biti najbolji strijelac na turniru, a kvote su sljedeće na top 5 favorita:

  • Kylian Mbappe – 5.50
  • Harry Kane – 6.50
  • Cristiano Ronaldo – 13.00
  • Romelu Lukaku – 17.00
  • Jude Bellingham – 20.00

Na identičan način se možete kladiti i ko će biti najbolji asistent Evropskog prvenstva, ko će biti izabran za najboljeg igrača turnira, a ko za najboljeg golmana.

Posebno su zanimljiviji specijali u kojima možete prognozirati ko će biti najbolji mladi igrač Eura, kao i ko će postići zvanično najljepši gol na turniru. Bellingham je apsolutni favorit da bude najbolji mladi igrač i na njega je kvota 4, a prate ga Florian Wirtz (7.00) i Jamal Musiala (8.00).

Klađenje na igrača koji će postići najljepši gol je de facto prava lutrija, ali zato su i kvote impresivne. Najniža je kvota 25 i to na tri različita igrača: već pominjani Bellingham, Kevin De Bruyne i Phil Foden.

U opticaju je i klađenje na to koliko će najbolji strijelac postići golova, a granica je 5.5. Kvota na više je 1.95, a na manje 1.75. Prije tri godine su Cristiano Ronaldo i Patrik Schick bili najbolji sa po pet golova, dok je 2016. godine laskavo priznanje otišlo u ruku Antoinea Griezmanna koji je čak šest puta tresao protivničke mreže.

Kao što se možete kladiti na to ko će biti najbolji u raznim kategorijama na čitavom turniru, tako imate mogućnost da prognozirate i ko će biti najdominantniji pojedinac u sopstvenoj reprezentaciji.

Kada se radi o domaćinu Njemačkoj, favorit da bude najbolji strijelac je Kai Havertz na koga je kvota 3.25, dok drugo mjesto dijele Wirtz i Leroy Sane na koje je kvota 6. U Španiji je apsolutno prvi favorit Alvaro Morata sa kvotom 3.50, dok se u Italiji očekuje da najbolje strijelce “Azura” predvodi Federico Chiesa na koga je koeficijent 4.30.

Posjeti Meridian, pronađi kategoriju “Euro 2024 specijal” i odigraj “dobitnu kombinaciju” te na djelu pokaži da si ekspert za fudbal.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Tokom juna, na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon Meridian igračima poklanja 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+, klađenje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina, kladite se odgovorno)