BiH sljedeće utakmice igra u septembru, ponovo dva teška gostovanja

Zmajevi naredne utakmice igraju u septembru ove godine

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

18 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ibrahimbeg
10.06.2024. 09:15

nadam se da Tahirovic nece igrati,da ce igrati Bilbija i Tabakovic,Piric je bolji golman od Vasilja,da ce kapiten biti neko drugi a ne Demirovic i slicno-postavka protiv Italije ne samo da je losa nego vodi tome da postanemo kanta za nabijanje. Razocarani igrom prethodnih i losim rezultatima trazili smo i dobili to sto smo trazili medjutim sada se vidi da je moralo biti obratno-ostaviti prijasnje a dodati im samo Katica,Radeljica,Gigovica i Tabakovica od novih.Ovi sadasnji momci nisu dorasli misiji a vidi se da Demirovic nije dovrsen igrac a Tahirovc nije uopste za reprezentaciju. Gazibegovic takodje ne zna sta igra a… Read more »

Hajro
Reply to  Ibrahimbeg
10.06.2024. 11:09

Tahirovic je sad trenutno u maloj krizi, to ne znaci da ce i tada biti los. I kakav te bilbija spopao?

Anonymous
Reply to  Hajro
10.06.2024. 13:58

Na zalost On od odlaska iz Rome igra jako lose.Mora se traziti neko bolji za njegovu poziciju.On nema kvalitet za reprezentaciju

Realno
Reply to  Ibrahimbeg
10.06.2024. 16:59

Ibrahimbeg ti nisi beg nego idiot,il si corav pored ociju….Nakon svih krahova koje je napravio savez dovodjenjem raznih selektora od odlazka Peteva ovo je izboljsanje 300%.Ako uzmemo u obzir da je za nas Luxsemburg bio institucija i razbio nas ko beba zvecku,da naem je Portugal za poluvreme davo 5komada pai iz samilosti stao.Ovo je prirodan put izboljsavanja…Tri komada od engleza je vec napredak jer momci su prvi put zajedno,u i Italiji je vec bilo bolje imali smo i neke sanse.Uigranosti treba,hrabrosti jos vise al da ima potencijala,ima. Svaka cast Barbi na odabiru.Jos malo da poveze iskustvo starijih i snagu mladjih… Read more »

Anonymous
Reply to  Realno
10.06.2024. 19:29

Ja isto realno gledam dok su mladi mogu trcati a ne znaju igrati a dok nauce igrati ostare i ne mogu trcati- salim se

Profesionalni pljuvač
Reply to  Ibrahimbeg
10.06.2024. 21:05

Sve što si napisao treba kontra!

Anonymous
Reply to  Ibrahimbeg
11.06.2024. 06:50

Ibrahimbeže, nemaš ti pojma o čemu pricaš… Samo širiš defetizam i samo pokazuješ da nemaš samopouzdanja jer onaj koji nija ni za šta njemu niko nevalja… Ostavi se šupljiranja… ovim ljudima , mislim na novi stručni štab… treba i vremena i strpljena da se nešto napravi — nemože se ništa napraviti preko noci… Znaći , tvoj promašeni život, nemoj projektovati na nas odnosno na Zmajeve….

Ljeto 24
10.06.2024. 09:43

Da bi pokazala svoje pravo lice iz ova dva “teška gostovanja” reprezemtacija bi trebala tj. MORALA izaći neporažena. Cijela tri mjeseca su pred stručnim štabom. Liga nacija nema karakter prijateljskih utakmica. Igrači imaju sasvim dovoljno vremena da prorade sami nad sobom. Svaki igrač može sam sebi napraiti analizu mečeva koji su pred njima i na zajedničkom okupljanju iznijeti svoje mišljenje a ne čekati samo kako mu trener kaže.

Anonymous
Reply to  Ljeto 24
10.06.2024. 14:07

Nije problem sto smo izgubili.Oba protivnika su jaka.Ali je problem kako smo mi igrali.Niko danas ne igra bunker citavih 90 min. osim nas.I na nasu zalost vecina igraca nije dorasla reprezentacije.

Sead
10.06.2024. 11:50

Treba li su još prijateljski utakmica organizovati. Premalo su dvije tekme pred Septembrom. Meni se čini da je Engleska i Italija nakucala na naša vrata da pita zbog prijateljski utakmica a ne obrnuto.

Ibrahimbeg
10.06.2024. 15:13

Bilbija je neopravdano zapostavljen ukoliko mi ne znamo kao gledaoci i navijaci da se nista drugo ne desava s njim i oko njega i u Savezu,sejtan bi znao sta je posrijedi. Bilbija je tip igraca koji ima njuh,osjecaj za loptu i za go,on je golgeter,koliko je izgradjen i jak to ne znam ali se vidi da je on ta vrsta prijasnjih evropskih golgetera,ne tipa Milera,Gerda,Ditriha i ovog sada u Njemackoj,nije Platini,nije ni Vladimir Skocajic, nije nijedan od velikih ali jeste za nas jedini koji moze davati golove,kupiti lopte,pucati iz kratkih odbijenih lopti ili sam proci u sesnaestercu,mi smo tako slicno… Read more »

Okej
Reply to  Ibrahimbeg
10.06.2024. 17:09

Pa sta si navalio covece sa tim Bilbijom sto si glup…Ima selektor nek zove koga hoce… tim kad se u igra lahko je mijenjat,ako je zasluzio i pozvat ce ga.Osim toga nasa liga kakva je vidi se po evropskim utakmicama,s kim nismo igrali nije nas ni nadero.Istina ima po neki kvalitet al je slika ne realna.Covijek je ubacio 9 novih igraca u dvije utakmice pa smo za 180 min primili manje nego od Portugala za 45min

ShuPac
Reply to  Ibrahimbeg
10.06.2024. 18:36

*ebo te Bilbija vise, covjek pred penziju, koji ce nam djavo on….

Aki
10.06.2024. 16:12

Odlicno Su igrali protiv italije

Mire
10.06.2024. 16:47

Moj Ibrahimbeže, hem si nedosljedan, hem prilično nepismen, hem kategorišeš igrače. Pokušaj malo okrenuti se prirodi jer ti nisu ove analize zdrave ni za tebe ni za ovaj portal

Os jos
Reply to  Mire
10.06.2024. 20:32

Biti ce to ok jos kada se pridruze Dedic,Kolasinac,Djeko,Krunic. Od njih 4,sigurno u prvih 11 Bice 3. A nebi me iznenadilo i sva cetiri ako budu zdravi.I mislim da cemo se vratiti igri sa jednim spicom I poluspicom. Definitivno Demirovic ne moze biti spic,ali onog drugog pravog moze mnogo rasteretiti I biti opasniji iz drugog plana. To je forsiro I Petev I mislim da smo tada bili mnogo opasniji po gol protivnika. Ali opet sve je do Barbe I procijene za svakog protivnika. Vjerujem mu.

Ibrahimbeg
Reply to  Mire
11.06.2024. 05:50

svako ima pravo na svoje misljenje a ja sam ZA REPREZENTACIJU,nisam PROTIV, i potpuno u skladiu sa tim da podrzavam Barbareza i mlade momke i mislim da reprezentaciju treba i mora,POTPUNO OBNOVITI-bez ijednog prijasnjeg starijeg igraca u smislu Dzeke,Sehica,Kolasinca etc….sada i Bicakcica…..podrzavam jedino i iskljucivo MLADE IGRACE bez obzira ako medju NOVIM IGRACIMA NADJU SE I STARIJI kao DEBITANTI……Katicu bih odmah dao kapitensku traku

HarisVaresanovic@gmail.com
10.06.2024. 22:41

Tako je i ja vjerujem Barbi nadam se da će kse abd u novembru vratiti Dedić,Džeko ,Krunić,Radeljić Kolašinac .I da ćemo moći biti drugi .

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM