Alexander Zverev i Carlos Alcaraz će danas odigrati na finale Roland Garrosa na terenu “Phillipe Chatrier”, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

FRENCH OPEN PULUFINALE I FINALE

Odigraj tiket koji sadrži meč polufinala i/ili finala French Open-a i osvoji fantastičan bonus. Čekaju te bonusi od 20 do 100 KM. Zgrabi šansu!

ALEXANDER ZVEREV – CARLOS ALCARAZ – 1 (3.35) 2 (1.40)

Nakon skoro četiri godine, Alexander Zverev je opet u grand slam finalu. Tada je na US Openu u tie-breaku petog seta izgubio od Dominica Thiema, a sada će u Parizu pokušati da nadigra Carlosa Alcaraza koji je favorit na papiru. Da Zverev zna kako pobijediti najtalentovanijeg tenisera na svijetu, pokazao je u januaru ove godine savladavši ga u četvrtfinalu Australian Opena. Samopouzdanja mu neće nedostajati i ako odigra na nivou koji pokazuje unazad dvije sedmice, definitivno ima šta da kaže.

Carlos Alcaraz je kroz turnir napredovao i nalazio je sve bolju formu. Vrhunac je dosegnuo u četvrtom i petom setu polufinala protiv Jannika Sinnera i ako nastavi igrati na tom nivou u nedjelju, favorit je protiv Alexandera Zvereva. Alcarazova sezona definitivno ne ide u pravcu koji je očekivao, ali trofej na Roland Garrosu bi sve to promijenio jer bi to bio treći različiti grand slam u njegovoj karijeri koji je osvojio. A nema dileme da će željeti i da se osveti Zverevu za već pomenuti poraz u četvrtfinalu Australian Opena.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

U tenisu se mečevi na tri dobijena seta igraju samo na grand slamovima, tako da su upravo ti turniri najveća šansa za višestruki profit klađenjem na tačan rezultat meča.

Ako se odlučite upravo za ovu igru, kvote su najveće u Meridianu i one iznose:

  • 3:0 za Carlosa Alcaraza – 2.55
  • 3:1 za Carlosa Alcaraza – 3.05
  • 3:2 za Carlosa Alcaraza 4.20
  • 3:2 za Alexandera Zvereva6.20
  • 3:1 za Alexandera Zvereva 6.60
  • 3:0 za Alexandera Zvereva – 9.10

Kladionica Meridian je prepoznatljiva i po tome što uvijek ima najveći broj specijala za sve mečeve i sve sportove, a kada se radi o finalu Roland Garrosa, izdvojićemo samo neke interesantne igre na koje je moguće tipovati:

  • Zverev osvaja najmanje dva seta – DA (2.00) NE (1.75)
  • Broj breakova Alcaraza u prvom setu (1.5) – MANJE (1.55) VIŠE (2.40)
  • Ukupno duplih grešaka na meču (7.5) – MANJE (1.75) VIŠE (2.00)
  • Ukupno asova na meču (4.5) – MANJE (1.75) VIŠE (2.00)
  • Prvi as na meču? Zverev (1.48) Alcaraz (2.45)
  • Prva dupla greška na meču? Zverev (1.80) Alcaraz (1.90)

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)