Prva reakcija iz Švedske nakon što je Gigović odabrao BiH: Nadali smo se da će naši napori biti dovoljni

Veznjak danskog Midtjyllanda će u budućnosti nastupati za BiH

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

11 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
16.05.2024. 19:54

Po cemu je on dobar 34 utakmice 3 asistencije i gol?

Anonymous
Reply to  Anonymous
16.05.2024. 21:25

Gledo dam ga jednom samo. Momak ima pravo dobru trku. Savremeni vezni igrac. Trebace nam bas toga.

Ibrahimbeg
Reply to  Anonymous
16.05.2024. 22:28

najpokretljivi,brz sa loptom,dobar dribler,zna i sutirati,odlican vezni pomagac napadu ali i napadac,jedini od svih koji sve to ima,moderan skroz,perspektivan

Helo
16.05.2024. 20:00

Nece naskoditi,ionako smo tanki svuda

Game on
Reply to  Helo
16.05.2024. 22:09

I ništa više.

Ibrahimbeg
16.05.2024. 22:25

Teska odluka da ne igra za Svedsku a jos rizicnija da igra za nas posto moze ostati na ledu da ubuduce ne bude igrao ni za jedne a Armin je najbolji vezni igrac i napadac koji u potpunosti moze zauzeti poziciju i nadam se ostati kao potpuno rjesenje za dugogodisnju igru u reprezentaciji,Armin je najbolji,bolji od svih pozvanih i odluka njegovog oca i njega moze se smatrati najvecim dobitkom reprezentacije,uz Sergeja Barbareza-ako opet ne bude isto kao prije-da unistimo sve sto imamo a to nas hoce,vidim iz laickih komentara.Armin je stoga preuzeo veliki rizik na sebe da ne igra za… Read more »

Os jos
Reply to  Ibrahimbeg
16.05.2024. 23:14

Zasto da izvisi kod nas? Jasno,ako vrijedis I uklopis se u tim,zbog cega da ga tko skloni. I dosada su igrali realno najbolji sto smo imali ,a ostatak popunjen sa cim si raspolagao. Nismo mi neka fudbalska nacija da imamo na svakom mijestu 2-3 igraca da smo na slatkim mukama. Svaki reprezentativac sebi u najmanju ruku udupla zaradu,I to bi him trebao biti I jedan od motiva da zapnu. Najveca prednost je da se sve radi u tisini I bez euforije. I manite se vise tog pesimisma,majka mu stara.

Anonymous
Reply to  Ibrahimbeg
16.05.2024. 23:17

samo defetizam, ovo je početak stvaranja novog tima za to reba dvije godine, strpljena …strpen spašen… Gledaj Armin će odmah igrati protiv Engleske, Italije, Njemačke, Holandije etc… To mu može biti odskoćna daska iz Danske da predje u jaću ligu… Nije Armin ni njegov otac glup… A Spahić i Barbarez su agilni i imaju uspjeha , kako se vidi u pregovrima i posjedovanju, naće oni i njihov tim momcima i angažman.. Vidi Anela, zahvaljujući repki i našim ljudima zaigra on u Fracuskoj pa ode za Englesku, pa iz Engleske će sigurno u Italiju… Tako i Armin može, zašto da ne

Ibrahimbeg
Reply to  Anonymous
17.05.2024. 07:18

mislio sam na to da Armin moze igrati za Svedsku a kod j nas e niz igraca bilo pozivano a igrali su na kratko ili nisu vise ni pozivani i to jeste rizik za Armina-ukoliko ne bude stalan reprezentativac BiH izgubio je Svedsku i ne bi mogao vise igrati ni za jednu reprezentaciju tako da je on jedina iznimka od svih koje niko nije ni zvao osim nase reprezentacije-Arminu ne treba isto sto i drugima,on vec to vec imao sa Svedskom pa je zato volja njegovog oca Almira,kojeg poznajem iz djetinjstva,odredila Arminovu odluku-Armin jeste buducnost BiH reprezentacije ako ne izvisi.

Esad
Reply to  Ibrahimbeg
17.05.2024. 11:24

A sko izvisi ko Nalić

Ibrahimbeg
Reply to  Esad
17.05.2024. 14:07

ne znam,to je opasnost igrati za nas i biti uopste nas,vrijeme je da se ta praksa ukine

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM