Burić kazao da su naši treneri u osamdesetim i devedesetim, selektor Smajlagić mu odgovorio: “On je igrao tad, pa zna?!”

Irfan Smajlagić prokomentarisao izjavu Benjamina Burića

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
22.02.2024. 18:33

Glup komentar ko i on sam

Edison
22.02.2024. 19:01

Nije ni pogrijesio…….kako u rukometu tako i u fudbalu i drugim sportovima jednostavno sporo i staromodno igramo ….najzad rezultati govore sve u svim sportovima

Zuza
22.02.2024. 19:37

Ima I njegove krivice za lose SP svakako ali ko je pratio pomno svaki detalj pola ekipe uopste nije bilo tamo,fizicki da ali srcem ne,e tu lezi zec i razlog onako losi rezultata to jest zadnji 6 poraza..kao rastiman orkester bez sloge i zajednickog cilja!

Anonymous
22.02.2024. 20:25

Covjek je u pravu 100% tako je I u svim sportovima

Senco
22.02.2024. 23:11

Potreba za edukacijom trenerskog kadra u svim sportovima, dolazi od potrebe društva za stručnošću u radu sa mladima i njihovom razvoju, kao i težnji za ostvarivanjem što boljih rezultata na međunarodnoj sceni. Pitanje je, da li društvo to želi i u kojoj mjeri, po ivestiranju u sport očito ne želi. Za edukaciju i licenciranje rukometnih trenera je direkno odgovoran RSBiH, takođe i za njihovo stručno obrazovanje u skladu sa najnovim praktičnim i naučnim metodama, nikakav klub. Stručnost trenerskog kadra bi trebala biti uslov za takmičenje na svim nivoima. Od njihove stručnosti zavise i rezultati na međunarodnom nivou.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM