INTERVJU/ Petev “melje” sve redom: “Pozove mene, Bosanca, a zna toliko trenera…”

Admir Kozlić govori za Reprezentacija.ba

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
26.05.2023. 09:25

Petev Legenda uvijek si dobrodosao u BIH. Trebali su ti produziti ugovor jer poznavao je ekipu steta uigrani smo bili nakon te lige nacija, promjena trenera igracima se tesko navici na novog ali sta je tu je.

Borat Segdiyev
Reply to  Anonymous
26.05.2023. 10:11

Sta je to Petev uspio ostvariti sa BiH? Biti prvi u ligi nacija ne znaci apsolutno nista osim zagarantovano igras baraz ako ne prodes kvale. Znamo dobro koliko smo sposobni u barazu igrali smo ih bezbroj i nista. Petev je gubio sa BiH od autsajdera zato jer su mu menadzeri pisali spisak a igraci koji ginu za dres nisu bili ni pozvani kao rezerva (primjer Begovica). Kap koja je prelila casu je njegov jalijaski odnos prema kritikama i sto je Musu poslao na press a on pobjegao sa stadiona pravdajuci se virozom. Neka hvala nek uziva u svojoj zemlji imamo… Read more »

Samir
Reply to  Borat Segdiyev
26.05.2023. 11:30

Ziv bio napisao si gomilu gluposti i neistina petev je dosao u ekipu koja je bila u totalnom rasulu i trebalo mu je vremena i nakon godinu dana je napravio dobar tim i nije mu bilo lako u tom vremenu ekipa u rasulu javnost je bila sva protiv njega a rezultat je dosao u ligi nacija a sta ce hadzibegic uraditi nece nista kao sto je to uradio s crnom gorom gdje proglasen najgori selektor u njenoj historiji. I bolje ti je gledaj zvezde granda to je vama bosancima glavna sportska diciplina..

Anonymous
26.05.2023. 14:28

Nista nema sa nasom reprezentacijom vise, pisite o mladim igracima koje traba malo pogurati.

Samo istina
Reply to  Anonymous
26.05.2023. 14:45

Anonymous, koliko se sjecamo, ti si bio protiv Peteva i bio si jedan od glavnih pljuvaca i psovaca.

ShuPac
07.06.2023. 06:16

Pravut cemo ga od blata, daj boze da ne bude tako…

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM