Predsjednik FS BiH Vico Zeljković posjetio je danas reprezentativce u Kampu u Zenici i održao kratak sastanak pred početak treninga.

„Bez obzira na sva dešavanja proteklih dana, trebamo razmišljati samo o susretu sa Crnom Gorom, a nakon toga i Rumunijom. Igrači moraju znati da sam tu za njih u svakom trenutku te da je naš zajednički cilj plasman u A Ligu Nacija, te Euro”, kazao je Zeljković i dodao:

“Vidim da vlada dobra energija i pozitivna atmosfera, fokus je još jednom ponavljam, na predstojećim utakmicama, a za sve druge stvari biće vremena i prilike za razgovor.”

Predsjednik Zeljković je danas za Nezavisne govorio i o prijateljskom meču sa Rusijom koji bi se trebao igrati 19. novembra u St. Petersburg.

“Kada govorimo o današnjem danu utakmica je dogovorena, ali konačnu odluku ćemo donijeti 10. oktobra. Prevelika je negativna energija pojedinih medija i ljudi u vezi sa ovom utakmicom. Svako ima pravo na mišljenje, ali to ne znači da ono treba drugog da obaveže i da mora da misli isto. Ovo je samo prijateljska fudbalska utakmica”, riječi su Zeljkovića.

(Reprezentacija.ba)