Borac slavio na Grbavici i stigao na korak do titule

Borac golovima Zakarića i Melega savladao Želju

Povratak na članak
10 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Edin
16.05.2021. 19:07

Lahko im je slaviti protiv hrvatskog kluba Seljeznicar.Usrani Seljo je na zivot igro samo protiv Mladosti i Veleza a Borac, Siroki, Krupa,Radnik i ostali SH klubovi-protiv njih ni trcali da valja nisu sram da ih bude.Fuj govna od tzv”kluba”.Da Bog da ispali dogodine!Ovo i9m ni Mladost ni Velez a nio Sartajevo NIKADA ZABORAVITI NE SMIJU!FUJ!a kriminalci iz saveza pozvali na odgovornost klubove koje zele da zastite regularnost u nasoj ligi nakons to je SNSD sestric napravio UDAR I NA FUDBAL u BiH.Jebbo mu Dodik strikan okoticu, svoju kuravu sestru! Sudile su danas “SNSD sudije”-sve do ejdan. A i Peljto se… Read more »

Ismet
16.05.2021. 19:14

vala “zasluzena” titula Borcu od strane KRIMINALNE SUDIJSKE ORGANIZACIJE IZ SAVEZA..hajde b.a.l.iye, psujte sada BEGICA….eto sta vam se desi i sta ce vam,se desiti svaki put kada za v.l.a.ha bude glasali i kada vl.a.h.u date prednsot pred svojim….neka nam se sve desava!Pljujte po SDA, Po Begicu, Po Novalicu,po Bakiru..eto vam Zeljkovica, eto vam Dodika, eto vam Mandica i Kojovica i Fortica…bujruim-trazili ste gledajte!Dok je Begic bio barem je bilo posteno sudjenje….

H.D.
Reply to  Ismet
16.05.2021. 20:01

Odkad se g#vna razlikuju po vjeri gospodine? Sve te sto ste nabrojali mozete staviti u istu wc solju, svi oni kradu. A na drugu stranu taj FK Sarajevo je klub bez srca i drago ce mi biti aku ne postanu prvak poslije one akcije sa Husemicem i Marinovicem. Nije Sarajevo jedini grad u BiH.

za H.D.
Reply to  H.D.
17.05.2021. 02:05

jedi govvvna prokleto komunisticko pseto!

Nazalost
16.05.2021. 20:03

Pa koje kriv Zelji i Sarajevu nesposobni da pobjede sve ove kvazi bolje ekipe a ko sminkeri hodaju,ionako je prvenstvo za k….a

Ljiljan
16.05.2021. 20:46

Dok se Željo I Sarajevo svađaju……
Dok se Manijaci i Horde zla svađaju,uvijek neko drugi ugrabi prvenstvo….. Sad se možete svađati do mile volje, a titula ode kod duduka…… Do kad će te biti naivni i jedni i drugi i kad će te doći pameti da radite jedni za druge kao i ostali….. Ja nisam iz Sarajeva ali neizmjerno volim i Želju i Sarajevo pa me onda bole neke druge stvari, kao što je npr razjedinjenost, pogotovo u ovakvom vremenu….. Razumijem vaš rivalitet, ali ali ali…..

Anonymous
Reply to  Ljiljan
16.05.2021. 22:13

Svaka cast

Anonymous
16.05.2021. 21:39

Gledo sam utakmicu pobjedili su posteno bosnjak sam mrzim genocidase onaj zeljo nije po ni jedan sut imo po golu sramota za jedan od naj veci klubova da ih genocidasi poderu i Sarajevo ne moze pobjedit neko selo mladost utakmicu za prvaka nije ni zasluzilo da bude prvak ja konto onaj bruce lee sto je kupio Sarajevo napravice nesto on samo pere lovu tu nista drugo ko onaj Ertugul sto je kupio celik pokro i ono malo sirotinje i pobjego mamu im sto ga ne ganja inrerpol da je neko nas nebi se ni u sibiru sakrio

debil
Reply to  Anonymous
17.05.2021. 02:06

koji si ti debil»Bosnjace»…

Anonymous
Reply to  Anonymous
17.05.2021. 08:03

Ne kaze se genocidasi nego radoubice po Radovanu

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM