VIDEO Sabrina Buljubašić: Ovo je sve FK Sarajevo, želimo da reprezentacija igra na Koševu

Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić govorila je o planovima kluba sa Stadionom Asim Ferhatović Hase

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić objavila je izjavu na zvaničnoj stranici bordo kluba u kojoj govori o budućnosti stadiona Asim Ferhatović Hase, poznatijem kao Koševo.

“Ovo je naša kuća, ovo je sve FK Sarajevo. Smatramo da mi znamo najbolje upravljati stadionom.

Želimo stadion renovirati tako da može ugostiti utakmice četvrte kategorije, ali i reprezentaciju BiH” rekla je između ostalog Buljubašić.

Sarajevo je, navodno, prošle godine bilo spremno i graditi novi stadion u Butmiru, no kako kaže direktorica Sarajeva vlasnik kluba iz Vijetnama dao je zeleno svjetlo za pokušaj dobivanja koncesije nad Koševom.

U posljednjih nekoliko mjeseci javnost je svjedočila javnoj prepisci između Općine Centar Sarajevo koja upravlja stadionom, te FK Sarajevo sa druge strane.

FK Sarajevo prošle godine utakmicu protiv BATE Borisova morao je igrati u Zenici na Bilinom Polju.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
SsS
26.07.2020. 13:39

Ovo je gradski stadion. Cuj “nase”. I neka hvala, igranje reprezentacije na ovom groblju je patnja veca nego taktika prevare Prosineckog.

Marshall
27.07.2020. 01:18

I ova Sabrina je zestoka ubleha. Nema ko je u upravi nije povalio