Zrinjski sutra gostuje Malmou u prvom susretu trećeg pretkola Europa lige.

Večeras je tim povodom održana press konferencija, na kojoj je trener momčadi iz Mostara Hari Vukas poručio kako očekuje tešku utakmicu, ali da uz veliku borbu i agresivnost vjeruje u dobar rezultat.

“Svi igrači su spremni za utakmicu. Očekujemo tešku utakmicu, Malmo je veoma dobar protivnik, posebno na domaćem terenu. Dobri su u ofanzivnom dijelu, gdje dosta mijenjaju pozicije. Moramo biti kompaktni, agresivni i pametni”, kazao je Vukas.

Novinare je zanimala razlika između Utrechta, kojeg je Zrinjski izbacio u drugom pretkolu i Malmoa, s kojim se sastaje u trećem pretkolu Europa lige.

Foto: Hercegovina.info

“Malmo je drugačiji od Utrechta u tome što igrači imaju puno više kretnji bez lopte. Rosenberg je zasigurno ponajbolji igrač u ekipi. Ima iskustvo igranja u Njemačkoj, a tu je još dosta kvalitetnih nogometaša”.

On je svjestan kako je pred Mostarcima težak ispit, ali i uvjeren u snagu svoje momčadi.

“Naravno da nam odbrana može donijeti dobar rezultat, ali teško je očekivati da se branimo 90 minuta. Malmo ostavlja dosta prostora natrag i te situacije moramo znati iskoristiti. Moramo znati utrčati u pravom trenutku u prazan prostor između linija”, poručio je trener Zrinjskog i dodao:

“Znam da naši navijači dolaze u velikom broju, i uz veliku borbu, agresivnost i pamet vjerujem u dobar rezultat”.

Susret na Swedbank stadionu igra se sutra od 19:00 sati.

(Reprezentacija.ba)