Ovo će definitivno biti jedna od najpamćenijih fudbalskih sedmica u godini. Kladionica Meridian jednako kao za sve utakmice Lige šampiona i Lige Evrope, ponovo ovaj vikend za sve utakmice Serie A i Bundeslige nudi najveće kvote na planeti, ikad viđene!

Specijalni poklon za sve novoregistrovane igrače, REGISTRUJTE SE na meridianbet.ba, jer čeka vas spremno 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

A, ukoliko se registrujete odmah, na poklon dobijate i 10KM za najbolju zabavu na Meridian Online Kazinu!

Iako su danas samo četiri utakmice italijanskog prvenstva, gdje Empoli dočekuje Fiorentinu, Sampdoria igra kući sa Veronom, prava prilika za profit je od 18h: Juventus – Atalanta! „Stara dama“ je trenutno na osmom mjestu tabele. Njihova igra u Seria A, ove sezone praktično je neshvatljiva. Jednostavno moraju se ovaj vikend dokazati, posebno nakon poraza od 4:0 u Ligi šampiona od Čelzija, a najava Masimilijana Alergija je samo napad.

Najveća kvota na planeti za pobjedu Juventusa u MeridianBet-u: 2.30!

Bundesliga danas nam nudi 6 vrhunskih mečeva, za sve one igrače sportske kladionice koji praktikuju BetBuilder opklade, dan je idealan za kombinacije.

  • Keln – Borusija Mehengladbah
  • Bohum – Frajburg
  • Furt – Hofenhajm
  • Herta – Augsburg
  • Bajern – Armenija Bilefeld

Utakmica koju ipak treba posebno razmotriti je Volfsburg – Borusija Dortmund. Od 15.30h na popularnoj „Volkswagen Areni“, domaćin koji je trenutno na 6. mjestu tabele dočekuje goste koji sa 7 boda više pozicioniraju kao drugi, samo bod manje od vodećeg Bajern Minhena. Svakako se na ovoj utakmici očekuje veliki broj golova, ali „Milioneri“ su prema bukmejkerima blagi favoriti sa kvotom – 2.50!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)