Amer Gojak (23) iskoristio je nekoliko slobodnih dana kako bi se nakon osvajanja devetog trofeja u karijeri odmorio na hrvatskoj obali, a fotografija koju je objavio na svom Instagramu izazvala je salvu pozitivnih reakcija. Najviše ženske publike.

Gojak se fotografisao u kupaćim gaćicama dovoljno da pokaže svoje mišiće koji su, mnogi su se složili, podsjetili na one Ronaldove.

“Zbog cijele situacije oko korone ne mogu putovati negdje na pravi odmor, ali to mi nije niti potrebno. Već sam počeo s pripremama za novu sezonu i veselim se izazovima koji me čekaju” poručio je nedavno Gojak.

Njegova sjajna fizička sprema uveliko je pomogla odlične rezultate koje postiže, ali i obradovala klubove koji ga pokušavaju dovesti.

Talijani su pisali o interesu Fiorentine i Atalante, njemački mediji da ga prati Werder, Stuttgart i još neki klubovi, a španski AS donio je ekskluzivnu informaciju kako Barcelona ima skaute koji su imali zadatak da upravo prate Gojaka.

Njegovu cijenu dodatno su podigli odlični nastupi u reprezentaciji BiH. Na kraju kvalifikacija dobio je prvi put pravu priliku pa je u četiri meča zabio četiri gola i tri puta asistirao. Nedavno je priznao da žali za petim golom u tim mečevima, koji mu je složiće se mnogi, neopravdano poništen zbog ofsajda.

“Nije bitna veličina kluba, niti koliko mi novca nude, koliko mi je bitno da klulb ima dobar plan i viziju” rekao je Gojak.

https://www.instagram.com/p/CDJfXglBkHW/

(Reprezentacija.ba)