Adnan Ćatić podržava domaće brandove

Višestruki bokserski šampion Adnan Ćatić koji se na međunarodnoj sceni bori pod njemačkim imenom Felix Sturm još je jednom dokazao svoj patriotizam.

Veliki čovjek i još veći patriota na svojim je internetskim stranicama objavio kako nosi bh. patriotski brand “Bosell Casual“.

“Nosimo ponosno!” poručio je na engleskom jeziku Ćatić prema više stotina hiljada svojih fanova uz fotografiju u majici “Bosell Casual” koju svi zainteresovani mogu kupiti u Repreznetacija shopu (http://shop.bih.ba).

Posljednju borbu Ćatić je imao u februaru prošle godine kada je pred 12.000 gledatelja savladao Rusa Fedora Čudinova i vratio WBA titulu prvaka svijeta u supersrednjoj kategoriji. Nakon pomenute borbe izrazio je želju da svoju posljednju borbu obavi u Sarajevu, kako bi se kako je rekao, zahvalio domovini Bosni i Hercegovini na svemu što mu je dala. Nažalost zbog sumnjivih i nelogičnih optužbi za doping ta mu želja još uvijek nije ispunjena, sve do konačnog ishoda spora za koji naš bokser tvrdi da mu je podmetnut.

Ćatić trenutno boravi u Bosni i Hercegovini gdje pokreće vlastite biznise, ali kao i uvijek, na svakom koraku pomaže one kojima je pomoć potrebna.

(Reprezentacija.ba)