Novi partner Reprezentacija.ba portala je agencija za nekretnine Mika prisutna u Oberhausenu, Dusseldorfu, Istanbulu i odnedavno u Sarajevu.

“Kao konsultantska kompanija aktivni smo od 2010. godine i želimo biti Vaš prvi sagovornik kada je riječ o nekretninama.

Od 2016. godine se širimo i internacionalno te otvaramo poslovnicu u Sarajevu. Naše stručno znanje u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom garant su uspjeha naše saradnje.

Naš tim na čelu sa osnivačem Mirzom Karagićem sastoji se od još osam zaposlenika.

Ono što nas razlikuje od drugih je – prvoklasna usluga.

Nudimo Vam sve vezano za nekretnine na jednom mjestu i garantujemo uspješnu saradnju koja bazira na pouzdanosti, povjerenju i odgovornosti.

Naš „full service“ pocinje inventurom u konkretnom objektu, oglašavanjem nekretnine na internet portalima, novinama i u našem izlogu, pa do izrade ugovora o najmu i bilježenja stanja u kojem je izvršena primopredaja objekta (za sigurnost kako stanodavca tako i stanara – „U takvom stanju ste mi iznajmili prostor, u takvom sam ga napustio“).

Medutim, čak ni tu ne prestaju naše usluge. Tu smo za Vas ako vam treba pronaći usluge prevoza stvari u novi stan, odjava i prijava električne energije ili servis za krečenje ili potpuno renoviranje objekta.” poručuju iz Mika

lokacija

(Sponzorisani članak, Reprezentacija.ba)