(VIDEO) SENAD LULIĆ: Ne igramo kao nekad, bit će teško završiti kao drugi u grupi

Lulić nezadovoljan izdanjem naše momčadi Veznjak Lazija, Senad Lulić, nije bio pretjerano zadovoljan izdanjem naše selekcije u susretu protiv Kipra, unatoč upisanoj pobjedi od 2:0. “Bila je teška utakmica, pogotovo nakon poraza koji smo doživjeli u Belgiji. Sve u svemu, možemo biti sretni s šest bodova iz ove tri utakmice. To je nešto realno što […]

Povratak na članak
40 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Bih
11.10.2016. 21:46

Napokon da mesa postavi kako treba ekipu samo jos da igramo brze sve bi bilo perfekt.sanse de miraju iskoristiti.samo sa 100%zalaganja i trcanja se moze doci do dobrog rezultata.od setanja na terenu i gledanja nema nista.zato se protiv grka treba ofanzivno i borbeno postaviti.

H.D.
Reply to  Bih
12.10.2016. 22:49

Vazi gospodine Bazdarevicu, najbitnije da vi spomenete tu borbenost i zalaganje, a vase trenerske kvalifikacije ne zanimaju nikoga, jel de?

Xy
11.10.2016. 22:11

Ovaj covjek iznenadjuje sa konkretnim izjavama.
Ostali ponavljaju papagajske izjave.

Olirik
11.10.2016. 23:59

Ono sto Misimovic kaze to mi znamo. Ali, zar nije posao NS BiH da to sve organizuje, da uhaviza, da dovede s vremenom do toga da za reprezentaciju igraju najbolji moguci. Svaka reprezentacija je svetinja, a A je jos i najvaznija. Danasnji fudbal to ne trpi. On zahtijeva samo borbenost, trku, hrabrost i zelju. Atletika je kraljica sportova, i svako dijete u ranoj mladosti, a koje namjerava u buducnosti da se bavi fudbalom da se bavi trcanjem, istrcava neke svoje maratone, da bi kasnije moglo odghovoriti zahtjevima.

rinaka
12.10.2016. 04:55

pa sto ne igrate

crni
12.10.2016. 08:49

tebe na klupu ispahica.ubacit milicevica djurica i hajrovica od 1 min pacemo biti 2 mjesto alise mora pobijedit grcka.

Stu (mo) Bostan
12.10.2016. 19:31

Iskreno;već “poslije” “pola” sata ” igre “protiv” “Estonije” je primjećeno,da “rival” “nema” slobodu “kreativnosti” prilikom inicijative,što znači da im je za loptu moglo(a) “I” kamenje zamjena biti,jer im je “naime”, vjerovatno sav zahtjev(principjelnost,pravila,konkrektnost,jasnost,…,) “nogometne” igre,”prešao” na njihovu stranu,a “kako” znamo igraju “dvije” ekipe,koje “žele” jedna drugoj(ne samo jedna)…,npr. oduzeti “LOPTU”,nadigrati,ili “DATI” gol(koji primi),tako da ta “neprimjećenost” prenesena na sljedeću utakmicu je dala “rezultat”,ali nepoželjna po našu reprezentaciju,pa bi trebalo “ubuduće” znati šta je “namještaljka”,ili ko je odgovoran za dešavanja na terenune,ne mišljeno na igrače i trenera,”VEĆ”….?????????,jer kao što “ima” zapad tako “……” i istok,ili….,!!!!!!????…,P.S.-“FLOSKULA”;ne igra novac,već…????,ili je mentalna “stabilnost”=što je… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM