22. septembar zadnji rok za apliciranje za ulaznice za Belgija – BiH

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine ranije je obavijestio navijače naše reprezentacije kako će rezervacija ulaznica za utakmicu Belgija – BiH trajati do četvrtka 22. septembra 2016. godine.

Važne informacije:

– ulaznice se mogu rezervisati putem e-mail adrese ticketing_belgium_bih@nsbih.ba, a sve informacije se mogu dobiti putem iste adrese i na broj telefona + 387 33 27 66 89.

– na raspolaganju je 3.800 ulaznica,

– cijena jedne ulaznice je 20 eura,

– jedna osoba može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije svog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika,

– organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša)  predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Belgiji,

– u skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti i mogućnost preuzimanja ulaznica i u Briselu, na dan utakmice.

(Reprezentacija.ba)