U17 Euro: Dva gola Benjamina Hadžića za historijsku pobjedu BiH

Golovima Benjamina Hadžić, bh. kadeti pobijedili vršnjake iz Ukrajine U susretu trećeg kola grupe B Europskog prvenstva za igrače do 17 godina, kadetska reprezentacija BiH savladala je Ukrajinu rezultatom 2:1. Nažalost, naši momci su ostali bez plasmana u četvrtfinale, ali su na svom debitantskom nastupu na Euru došli do prve pobjede. Bh. selekcija je povela […]

Povratak na članak
8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Lopina
11.05.2016. 19:43

Svaka cast momci.
Medjutim, bas kako neko rece neki dan, mi pobjedjujemo kad nije vazno (sve reprezentacije), a kad je biti ili ne biti, mi gubimo. Psihicki slabi.
Eto i po rezultatu Njemacka Austrija 4:0 se vidi da smo mi trebali dobiti Austriju po kvalitetu jer smo od Njemacke izgubili “samo” 3:1 sa igracem manje. Ali zbog psihicke blokade prdnusmo.

ngzmhr
11.05.2016. 19:45

Hvala momcima na pobjedi ali postavlja se pitanje zašto smo mi uvijek pretplačeni na Pirove pobjede.Nedavno neko reče da nam je utakmica protiv Švicarske bila baražna izgubili bi je garant. Zaista ostaje žal mislim da su ovi momci mogli zablistat na ovom prvenstvu ima tu kvalitete šteta zaista šteta.Molim neka ovo bude zadnji put ovako moraju se postavljat ciljevi davati zadaci i tražiti izvršenje istih Ovaj neuspjeh je posljedica organizacijske i stručne slabosti od NS Bih pa prema dole do momaka nije to sam davno rekao.

Edis
Reply to  ngzmhr
11.05.2016. 21:24

Da slazem se potpuno da je utakmica bila barazna ili kvalifikacije izgubili bi a svi smo vidjeli da švajcarska nije imala šanse sa nama…

Edis
11.05.2016. 21:21

Samo mentalno to nam je u genima , naprimjer svabe postanu jos jači od adrenalina a u nas sve zablokira. Znamo na čemu smo treba na tome raditi , treba momke košarkaške kadete studirati i vidjeti šta se desilo na evropskom prvenstvu i zašto nismo podmetnuli u pritiscima. Mora naprimjer nekoliko igrača da ustanu kao sto je to Musa naprimjer kod košarkaša , veliko srce….?????

Cico
12.05.2016. 05:00

Ma daj sad bi mi trebali tuc i njemce.pa nikad to nece moci.

Mentalitet
12.05.2016. 05:06

To je taj mentalitet kad dobijemo Lihtenstajn borimo se ko lavovi da bude 20/0 kao kad covjek tuce zenu ili dijete pa nezna prestati a kad je malo jaci protivnik nasi se u.eru u gace.

Đorđe
12.05.2016. 07:24

Bravo momci. Ne hvalite ih puno da ne bi pomislili da su dobri. U tim godinama im je najpotrebniji rad, rad i samo rad.

polumrak
12.05.2016. 15:44

prva ekipa koja nije imala nekoliko pravih bosanskih talenata u svojim redovima i Malkočevićevi izabranici su uspjeli da je pobjede ! zanimljivo…

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM