Muhamed Bešić: Ovo je bila samo prijateljska utakmica

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je u prijateljskom meču odigranom u Cirihu Švicarsku rezultatom 2:0, a Muhamed Bešić je odigrao veoma dobrih 90 minuta. “Iskreno, ovo je bila samo prijateljska utakmica koju smo odigrali solidno. Prvo poluvrijeme je bilo bolje, jer smo se u drugom malo povukli. Ali, na kraju je sve ispalo dobro […]

Povratak na članak
6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Zike
30.03.2016. 02:58

ti si Mume perfektno odigrao. Ti ne jbs zivu silu, tako i treba. Svaka cast sa onim brzim okretanjima i pasovima. Cijeni to raja. Kaze ovaj engleski komentator pred kraj utakmice: evo i Besic da jednu loptu lose doda. Odmah su i ostali igraci agresivniji uz tebe. Borice se Everton da te Manchester United ili Bajern ne odvedu iduce godine. Samo bih volio da si onaj gol dao…

ngzmhr
30.03.2016. 07:42

Ne znam da li smo gledali istu utakmicu moj Zike ali Mo je juče bio najslabiji naš igrać sa 10-ak izgubljenih lopti.Od svih njih Mumeta volim najviše i gledam u njega ko u allaha dragog ali juče 10 kopalja ispod svojih mogučnosti.Sreća da je Pjana konačno odigro ko pravi vođa on i Edin naravno što je donijelo prevagu.Što se Mumeta tiče ništa strašno i bez puno zamjerki jer ko radi i griješi ali otkad ga pratim nikad nije odigro slabiju utakmicu.Međutim on je inteligentan i jako brzo uči tako da ne sumnjam da čemo prave stvari od njega vidit baš… Read more »

vvv
Reply to  ngzmhr
30.03.2016. 09:28

Dislajk zato sto ga poistovjecujes sa Allahom,drugo zato sto momak je igrao bar za ocjenu 7.65,opet mlad je jos on

Ja
Reply to  vvv
31.03.2016. 04:22

Tako je vvv

ZA "ZNALCA"ISPOD NGZMHR
30.03.2016. 09:31

Mislim da si ti gledo TOTLNO drugu tekmu i mislio da igra BiH!Besic je sinoc nekoliko puta s atakvon lahkocom iznosio lopte ispred i iz naseg 16-erca da mu ravan niko nije bio. Odlacna partija.TIPS:Ti drugi put dvaput procitaj KO IGRA i koji eh DATUM tako da se opet ne zeznes!;)

Gledonja fudbalski
30.03.2016. 09:56

Ne svidja mi se jedan dio komentara Besica i njemu slični da je ovo bila “samo” prjateljska utakmica. I ako moram priznati da tu ima malo istine. Ne razumijem stav pojedinih ljudi da u drugom slucaju (prava utakmica koja nema prijateljski karakter) bi Švicarci bili kompletni i da bi bili bolje motivisani i da bi nas na kraju razvalili. Tu bih ja postavio pitanje:” A kakvi bi mi onda bili?” Sve je to hipotetika. Nagađati i predvidjati budućnost bez da se polazi od činjenica je pogrešno. Činjenica je da Švicarska i ako se plasirala na EP igla trenutno loše i… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM