Borac će večeras u Mađarskoj igrati protiv Ferencvaroša prvi meč plej-ofa Lige Evrope, a kladionica Meridian za taj, ali i sve druge duele ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

LIGA EVROPE TI DONOSI BONUS!

Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži mečeve Lige Evrope i kvalifikuj se za bonus.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket i uplatu depozita 22.08. do 21:00h.

FERENCVAROŠ – BORAC BANJA LUKA – 1 (1.25) X (5.80) 2 (11.00)

Banjalučki Borac je prošle sedmice napravio najveći rezultat u svojoj istoriji. Eliminisali su KI Klaksvik nakon produžetaka i na taj način su osigurali jesen u nekom od evropskih takmičenja. Liga konferencija je zagarantovana, međutim ukoliko izbace Ferencvaroš, izabranici Mladena Žižovića će igrati u ligaškoj fazi Lige Evrope. S obzirom da je isti ovaj Ferencvaroš prošle godine izgubio sa 0:3 od KI Klaksvika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jasno je da Borac nema razloga da se plaši šampiona Mađarske.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Borac je ovog ljeta dosta puta obradovao svoje navijače izdanjima i rezultatima, a možda je najveće iznenađenje bio otpor koji je “Velikan iz Platonove” pružio u Solunu protiv PAOK-a. Da je bilo malo više sreće, Srđan Grahovac i saigrači bi se iz Grčke vratili makar sa neriješenim rezultatom.

Sada kada pritisak ni približno nije na tom nivou, Borac sigurno može u Budimpešti da bude čak i bolji, a ako mislite da mogu ponoviti neke stvari iz Grčke, kladionica Meridian je pravi izbor od vas.

Neke od igri koje se nude po sjajnim kvotama ako očekujete dobro izdanje Borca su:

  • Borac daje gol na utakmici – 1.95
  • Borac daje prvi gol na meču – 4.20
  • Borac pobjeđuje u bar jednom poluvremenu – 4.40
  • Borac postiže tačno dva gola na meču – 7.80

Postoji još jedna izvanredna opcija za klađenje ako preferirate Borac u ovom meču, a to je Bet Builder. Ovu igru ima samo kladionica Meridian i pomoću nje možete odigrati neograničen broj tipova sa istog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

Ako sa utakmice Ferencvaroš – Borac odigrate sljedeće tipove u “Bet Builderu”:

  • Pobjeda Borca ili neriješeno
  • Borac daje najmanje jedan gol na meču
  • Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu

Kvota će biti 5.89.

Pored Borca, danas ćemo na terenu gledati još nekolicinu regionalnih klubova u evropskim takmičenjima. Kada se radi o Ligi Evrope, TSC će u Mađarskoj igrati na neutralnom terenu protiv Maccabi Tel Aviva i kvota na X2 je 2.20.

Beogradski Partizan će u plej-ofu Lige konferencija odmjeriti snage sa Gentom na svom terenu. Belgijanci važe za velike favorite, a dvoznak na crno-bijele se “plaća” sa 1.85. Pobjeda Partizana se nudi po fantastičnoj kvoti 3.60.

U regionalnom okršaju sastaju se Rijeka i Olimpija. Obje ekipe imaju veliku želju da na jesen budu dio Lige konferencija, a ukoliko očekujete da domaćini trijumfuju u Hrvatskoj, kvota na keca je 1.95.

Kada se radi o klubovima iz Slovenije, svoje mečeve će igrati još dva predstavnika. Maribor gostuje Djurgardenu u Švedskoj i kvota na X2 je 2.05. Bukmejkeri nešto veće šanse daju Celju koji igra u Jermeniji protiv Pyunika, a dvoznak na njih je 1.60.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)