Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva iz Lige šampiona.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 20.08. – 21.08.2024. do 20:45h.

MALMO – SPARTA PRAG – 3+
Kvota: 1.75

Malmo je na spektakularan način eliminisao PAOK u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U bukvalno posljednjim sekundama regularnog vremena, Nils Zatterstrom je pogodio za 3:3, te je tako odveo dvomeč u produžetak koji je odlučio Anders Christiansen na asistenciju već pomenutog Zatterstroma. Sparta Prag je s druge strane odigrala perfektan revanš u Bukureštu i na taj način je stigla do posljednje faze kvalifikacija.

Obrazloženje prognoze: Malmo je odigrao četiri utakmice kvalifikacija ovog ljeta i na njima je ukupno postignuto 20 pogodaka u regularnom vremenu. Niti jedan meč nije završen sa manje od četiri gola i to je pokazatelj kakav fudbal igraju. Sparta Prag takođe ne bježi od ofanzivnog fudbala i za očekivati je da vidimo okršaj u Švedskoj koji će završiti sa najmanje tri gola.

MIDTJYLLAND – SLOVAN BRATISLAVA – 1
Kvota: 1.70

Midtjylland je odradio odlično svoj posao protiv Ferencvaroša i zasluženo je došao na mali korak od nastupa u Ligi šampiona. Danski šampion je u elitnom takmičenju igrao samo u sezoni 2020/2021 i tada su skupili samo dva boda u grupi sa Liverpoolom, Ajaxom i Atalantom. Slovan Bratislava s druge strane već godinama osvaja titule u Slovačkoj, ali još niti jednom nije uspio da se dokopa grupne faze Lige šampiona. S obzirom na renome protivnika, utisak je da im je ovo najveća šansa u istoriji.

Obrazloženje prognoze: Midtjylland je u svakom pogledu bolji tim od Slovana. Imaju skuplje i kvalitetnije igrače, igraju dosta direktniji i otvoreniji fudbal i sa razlogom važe za favorite u ovom dvomeču. Prednost Slovana je to što će revanš igrati pred svojim navijačima u Bratislavi i oni se nadaju da mogu do povoljnog rezultata u Danskoj. Mi ipak prednost dajemo domaćinima i nećemo se iznenaditi ako trijumfuju i sa najmanje dva gola razlike.

YOUNG BOYS – GALATASARAY – 2
Kvota: 1.85

Young Boys je na katastrofalan način započeo novu takmičarsku godinu. Iz pet odigranih mečeva u domaćem prvenstvu osvojili su samo dva boda i još uvijek nisu upisali niti jedan jedini trijumf. I to svakako nije obećavajući podatak pred duele sa Galatasarayom. Aktuelni turski šampion je startovao sa dvije pobjede u prvenstvu i u dobrom raspoloženju putuju u Bern na megdan Young Boysu sa vjerom da već večeras mogu napraviti ključan korak ka nastupu u Ligi šampiona.

Obrazloženje prognoze: U sličnoj situaciji prošle godine, Galatasaray je u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona savladao Molde u gostima sa 3:2. Utisak je da je taj Molde bio svjetlosnim godinama po igri od ovog Young Boysa koji ne uspijeva u domaćem prvenstvu nikoga da nadigra. Očekujemo da kvalitet dođe do izražaja i da Galatasaray već u Švajcarskoj napraviti odlučujući korak ka nastupu u Ligi šampiona.

Tiket dana:

Malmo – Sparta Prag – 3+
Midtjylland – Slovan Bratislava – 1
Young Boys – Galatasaray – 2

Ukupna kvota će biti 5.50 ukoliko vaš izbor bude kladionica Meridian koja daje najveće kvote na planeti.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)