Tri utakmice se igraju danas u okviru plej-ofa Lige šampiona, a kladionica Meridian je pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 20.08. – 21.08.2024. do 20:45h.

BODO/GLIMT – CRVENA ZVEZDA – 1 (1.70) X (4.10) 2 (4.80)

Crvena zvezda nije uspjela prošle sezone da ostavi dublji trag u Ligi šampiona, a da bi se ponovo našla među fudbalskom elitom, moraće u plej-ofu da eliminiše Bodo/Glimt. Navijači optimizam gaje u činjenici da Vladan Milojević nikad nije izgubio kvalifikacioni dvomeč sa crveno-bijelima, a pod njegovom komandom je Crvena zvezda izbacivala u prošlosti i mnogo moćnije timove od norveškog šampiona.

Bodo/Glimt je u kvalifikacijama za Ligu šampiona preskočio već dvije prepreke. Oba dvomeča protiv RFS-a i Jagiellonije je okončao sa dva trijumfa, a sa par pobjeda su dodatno učvrstili i vodeću poziciju u domaćem šampionatu. U prethodne tri godine, Bodo/Glimt je svaki put igrao na proljeće u Evropi, a sada žele korak dalje i prvi nastup u Ligi šampiona.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Dupla sigurica” je igra pomoću koje je tip dobitan i kada se desi samo jedan od dva potencijalna ishoda. Ako želite da se kladite na pobjedu Crvene zvezde, onda se pomoću ove igre koju ima samo kladionica Meridian možete dodatno osigurati.

Na raspolaganju igračima su mnogobrojne različite duple sigurice, a četiri koje izdvajamo su:

  • 2 ili GG (pobjeda Crvene zvezde ili oba tima daju gol) – 1.45
  • 2 ili 3+ (pobjeda Crvene zvezde ili najmanje tri gola na utakmici) – 1.50
  • 2 ili I2+ (pobjeda Crvene zvezde ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.85
  • 2 ili 4+ (pobjeda Crvene zvezde ili najmanje četiri gola na utakmici) – 1.90

Ako želite još veće kvote, onda je najsmislenije odigrati “Duplu opkladu” u kombinaciji sa dvoznakom X2.

I za tu igru kladionica Meridian ima ogroman broj različitih opcija za klađenje, a neke koje djeluju više nego primamljivo su:

  • X2&2-4 (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i 2-4 gola na utakmici) – 3.35
  • X2&II2+ (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 4.00
  • X2&2> (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i više golova u drugom nego u prvom poluvremenu) – 4.15
  • X2&3+ (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i najmanje tri gola na utakmici) – 4.50

Pored okršaja u Norveškoj, danas se igraju još dva meča u sklopu plej-ofa Lige šampiona. Za regionalne ljubitelje fudbala svakako će interesantna dešavanja biti u Zagrebu gdje Dinamo dočekuje Qarabag. Kvota na pobjedu šampiona Hrvatske je sjajnih 1.85.

Lille je na dramatičan način eliminisao Fenerbahče u prethodnoj rundi kvalifikacija, a sada ga očekuju dueli sa Spartom Prag. Na trijumf francuskog kluba je kvota 1.80.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)