Banjalučki Borac večeras igra istorijsku utakmicu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, a kladionica Meridian po običaju ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

EGNATIA – BORAC BL – 1 (2.65) X (3.30) 2 (2.55)

Banjalučki Borac je prije sedam dana uspio da savlada Egnatiju sa 1:0. Junak crveno-plavih bio je Damir Hrelja pogotkom u sudijskoj nadoknadi. Prolazak u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona daje ogromne šanse da se zaigra fudbal u Evropi i na jesen u nekom od tri takmičenja pod okriljem UEFA-e. Samim time ovaj dvomeč za obje ekipe ima istorijski značaj i motivacije neće nedostajati niti jednom klubu večeras.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

S obzirom na rezultat iz prvog meča, realno je da Borac krene u Albaniji nešto zatvorenije i da pokuša što duže držati “nulu” na semaforu. To je možda odlična prilika da profitirate na igri “Kombinacija golova” za koju kladionica Meridian ima više od 80 različitih mogućnosti za tipovanje.

Pomoću kombinacije golova možete kombinovati broj ili raspona golova u oba poluvremena, a kvote su fenomenalne. Četiri opcije koje izdvajamo i za koje kladionica Meridian ima vrhunske kvote su:

  • I 0-1&II 0-2 (0-1 gola u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 1.60
  • I 0-1&II 1+ (0-1 gola u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 1.70
  • I 1+&II 0-1 (najmanje jedan gol u prvom i 0-1 gola u drugom poluvremenu) – 2.20
  • I 0&II 1+ (bez golova u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 3.40

Kladionica Meridian ima i ogroman broj različitih mogućnosti za tipovanje u igri koja se zove “Dupla opklada”. Pogotovo je to slučaj ako odlučite da kombinujete dvoznak sa brojem golova.

Ako očekujete da Borac izvuče pozitivan rezultat, a kvota 1.45 na X2 nije dovoljno primamljiva, onda dodavanje golova na to pruža priliku za veću zaradu. Samo neke od interesantnih opcija koje izdvajamo su:

  • X2&ING (pobjeda Borca ili neriješeno i bar jedan tim ne daje gol u prvom poluvremenu) – 1.75
  • X2&0-2 (pobjeda Borca ili neriješeno i 0-2 gola na utakmici) – 2.50
  • X2&2-3 (pobjeda Borca ili neriješeno i 2-3 gola na utakmici) – 3.00
  • X2&NG (pobjeda Borca ili neriješeno i bar jedan tim ne daje gol na utakmici) – 3.30

Bet Builder je takođe uvijek zanimljiva mogućnost za tipovanje kada je tema razgovora kladionica Meridian.

To je jedina kladionica u regionu koja ima ovu igru u svojoj ponudi i pomoću nje možete odigrati neograničen broj tipova sa istog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

Ako sa utakmice Egnatia-Borac BL npr. odigrate sljedeće tipove u “Bet Builderu”:

  • X2 (pobjeda Borca ili neriješeno)
  • Manje od 2.5 gola na utakmici
  • Manje od 1.5 gola u prvom poluvremenu

Kvota će biti 2.87!

Na programu kvalifikacija za Ligu šampiona će danas biti još nekoliko zanimljivih mečeva. Kvota na bugarski Ludogorets je 1.80 na gostovanju kod gruzijskog Dinamo Batumija. Kladionica Meridian ima i fantastičnu kvotu 1.85 na trijumf Slovana iz Bratislave kod Struge, a i 1.65 na Differdange protiv Klaksvika izgleda više nego primamljivo.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)