Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva iz kvalifikacija za Ligu šampiona uz najveće kvote koje ima upravo kladionica Meridian.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

LINCOLN – HAMRUN – X2
Kvota: 1.40

Jedno od najvećih iznenađenja prošle sedmice u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona napravio je Lincoln. Oni su na Malti savladali Hamrun sa 1:0 i tako sebi “otvorili vrata” naredne faze takmičenja. Ipak, treba istaći da im je na ruku išlo to što je protivnik već u 10. minutu dobio crveni karton i upravo to su iskoristili da preko Ethana Britta postignu jedini pogodak viđen na meču.

Obrazloženje prognoze: Iako je Lincoln trijumfovao na Malti, činjenica je da Hamrun ima kvalitetniji sastav, a i nacionalna liga u kojoj se oni takmiče ima mnogo veći kvalitet od one sa Gibraltara. Sve to nas vodi ka zaključku da bi Hamrun lako mogao preokrenuti stvari u svoju korist i proći dalje, ali izabraćemo ipak nešto sigurniju varijantu sa dvoznakom.

DEČIĆ – TNS – 1
Kvota: 3.55

Crnogorski šampion Dečić je po mišljenju kladionica bio favorit da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, nakon prvog meča na Velsu sve se promijenilo. TNS je prije sedam dana deklasirao klub iz Tuzija sa 3:0 i trebaće pravo čudo izabranicima Milorada Pekovića da prođu dalje. Rani pogodak bi možda donio momentum, ali ostaje da se vidi koliko Dečić može u revanšu.

Obrazloženje prognoze: Gledajući kvote za ovu utakmicu, utisak je da kladionica ne daje puno šansi Dečiću ni u revanšu da ostvare pozitivan rezultat. Ipak, mi očekujemo da na svom terenu u Crnoj Gori budu dovoljno dobri makar da ostvare minimalnu pobjedu i da se uzdignute glave oproste od nastupa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

SHAMROCK ROVERS – VIKINGUR – 1
Kvota: 2.75

Kvote i mišljenje kladionica je sugerisalo da ćemo na Islandu prošle sedmice gledati meč sa puno golova između ovih klubova, ali to se nije desilo. Završilo je 0:0 i na taj način je Shamrock došao da povoljnog rezultata pred revanš na njihovom terenu u Republici Irskoj. Pobjednik ovog dvomeča će napraviti veliki korak ka grupnoj fazi nekog od tri evropska takmičenja i ulog je veliki.

Obrazloženje prognoze: Godinama unazad irski klubovi igraju mnogo bolje na svom terenu u ovoj fazi takmičenja. Vikingur je ostavio bolji utisak u prvom duelu, međutim očekujemo da se večeras stvari u potpunosti preokrenu i da Shamrock bude taj koji će kontrolisati ritam i na kraju izvojevati pobjedu vrijednu prolaska u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Meridianov tiket dana:

Lincoln – Hamrun – X2
Dečić – TNS – 1
Shamrock Rovers – Vikingur – 1

Ukupna kvota: 13.67

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)