Spremni ste za epsko nadmetanje? UEFA EURO 2024 je pred nama!

Ukucaj promo kod: EURO24 i uzmi 35% Freebeta. Promo kod je aktivan svaki dan za vrijeme trajanja EURO 2024. (od 14.06. do 14.07.)

Čarolija fudbala se vraća jača nego ikada! UEFA EURO 2024 je vrhunac svjetskog fudbala koji će zasijati na evropskoj sceni. Ovaj spektakl okuplja najbolje fudbalere iz cijele Evrope kako bi se nadmetali za titulu šampiona.

Nema sumnje da će ovogodišnje prvenstvo doneti uzbuđenje do poslednjeg zvižduka. Njemačka, zemlja poznata po svojoj strasti prema fudbalu, ponosno će biti domaćin ovog nezaboravnog turnira. Sa bogatom fudbalskom istorijom i gostoljubivim duhom, Njemačka je savršeno okruženje za fudbalski spektakl kakav je UEFA EURO 2024.

Na stadionima širom Nemačke, fudbalski entuzijasti će moći da dožive magiju ovog turnira. Od ikoničnih stadiona poput Allianz Arene u Minhenu, preko Signal Iduna Parka u Dortmundu, do Mercedes-Benz Arene u Stuttgartu, svaki stadion nosi sa sobom svoju priču i energiju koja će obuhvatiti navijače širom sveta.

Ne propustite ovu priliku da budete dio fudbalske legende. UEFA EURO 2024 je događaj koji se ne sme propustiti!

Uzmi 35% freebeta i isprati UEFA EURO 2024!

PRAVILA PROMOCIJE

Promocija važi za sve MD Shop igrače koji prilikom uplate prvog depozita ukucaju promo kod: EURO24

Svaki igrač koji tokom promocije izvrši depozit u minimalnom iznosu od 10KM (sa promo kodom) na svoj MD Shop online nalog, ostvaruje pravo da mu se na freebet račun uplati 35% iznosa depozita do maksimalnog iznosa 100 KM.

Freebet se dodjeljuje samo na PRVI depozit u danu.

Freebet se dodjeljuje samo na jednu uplatu u toku dana, sa promo kodom: EURO24. Prva dnevna uplata mora biti sa promo kodom, ukoliko to nije slučaj na sledeće uplate sa promo kodom igrač neće ostvariti pravo na Freebet.

Za otključavanje freebet sredstava, potrebno je uložiti kompletan iznos depozita na sportsko klađenje. Tiketi moraju da sadrže minimalno 4 parova sa minimalnim kvotama po paru 1,40.

Freebet se smatra aktiviranim tek nakon što se sve opklade za navedeni iznos odigraju i obrade.

Freebet mora biti aktiviran i iskorišćen u roku od 36h od uplate u suprotnom će Freebet sredstva biti poništena.

Freebet dobrodošlice ima prioritet u “otključavanju” u odnosu na sve ostale freebetove na depozit.

ODIGRAVANJE TIKETA SA FREEBET SREDSTVIMA

Freebet može da se koristi na sportsko klađenje (sport i live)

Minimalan broj parova po tiketu: 5

Minimalna kvota po događaju: 1,50

Ukoliko tiket sadrži više od 5 parova, na ostalima može biti manja kvota.

Dobici se obračunavaju tako što se od ukupnog dobitka na tiketu oduzima iznos freebet uloga a ostatak novca (čist dobitak) prelazi na igračev keš račun.

Freebet mora biti aktiviran i iskorišćen u roku od 36h od uplate u suprotnom će Freebet sredstva biti poništena.


MD Shop zadržava pravo da promijeni uslove, ukine, ili na bilo koji drugi način izmijeni promociju u bilo kom trenutku. MD Shop zadržava pravo da povuče ovu ponudu za pojedinačnog igrača ili određenu grupu igrača. Dupli nalozi biće isključeni iz ove promocije.

MD Shop zadržava pravo da poništi rezultate i ne isplati dobitak, bonus ili freebet u slučajevima kada je rezultat igrača dijelom ili u potpunosti proistekao iz očigledne greške, tehničkog problema ili kvara bez obzira da li su greška, problem ili kvar rezultat ljudske, mehaničke ili softverske greške, kao i u slučajevima prevare, zloupotrebe ili udružene igre od strane više igrača.

Na promociju se primjenjuju sva važeća opšta pravila i uslovi korišćenja.

(Sponzorisani tekst, 18+)