Grupna faza Evropskog prvenstva u fudbalu će biti okončana večeras kada ćemo saznati imena svih učesnika osmine finala, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

UKRAJINA – BELGIJA – 1 (5.20) X (4.00) 2 (1.70)

Najzanimljiviju utakmicu posljednjeg dana grupne faze Evropskog prvenstva odigraće Ukrajina i Belgija u grupi E. Obje selekcije imaju po tri boda, ali matematika im je dosta drugačija. Belgiju će neriješen ishod sigurno voditi u osminu finala, dok Ukrajincima ni “iks” neće biti dovoljan ako Slovačka i Rumunija podijele bodove u Frankfurtu. Sve to bi trebalo garantovati jedan uzbudljiv meč koji nas čeka od 18h.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti, najbolju ponudu za klađenje i daleko najraznovrsniji izbor specijala za Euro.

Jedan od specijala na koji se i dalje možete kladiti u grupama E i F je koja ekipa će biti najefikasnija. Ako je u grupi F izvjesno da će to biti Portugal, u grupi E je priča potpuno drugačija. Rumunija je u prva dva kola postigla ukupno tri gola, dok su ostale tri reprezentacije na pogotku manje.

Ako mislite da će Rumunija ostati najefikasnija ekipa grupe E, kvota u Meridianu je 1.90. Ukoliko smatrate da će ih Belgija “preskočiti” u posljednjem kolu, koeficijent je 2.40 na to da će Romelu Lukaku i družina imati najviše postignutih golova u svojoj grupi.

Pored specijala koji se odnose na cijeli turnir, Meridian vam pruža mogućnost klađenja i na veliki broj specijala za svaku utakmicu pojedinačno. Kada se radi o već pomenutom meču Ukrajina-Belgija, neke potencijalno zanimljive opcije su:

  • Penal na utakmici – DA (3.05)
  • Penal u prvom poluvremenu – DA (5.40)
  • Penal i crveni karton na utakmici – DA (10.00)
  • Belgija postiže gol iz penala – DA (5.80)
  • Ukrajina postiže gol iz penala – DA (7.40)
  • Autogol na utakmici – DA (9.00)

Jedan od specijala koje možete pronaći za apsolutno svaku utakmicu na Evropskom prvenstvu je i to da li će sudija gledati VAR. Ako npr. odigrate da će sudija gledati VAR u okršaju Češka-Turska, kvota je više nego privlačnih 2.90.

Interesantan je i specijal pomoću kojeg možete i dalje prognozirati koje dvije reprezentacije će zauzeti prve dvije pozicije u grupama E i F. Npr. ako mislite da će Češka nadigrati Tursku i zauzeti drugo mjesto, kvota je 2.60 da će Portugal biti prvi, a tim Ivana Hašeka odmah iza njega.

Ukoliko Belgija savlada Ukrajinu, velika je vjerovatnoća da će oni biti prvoplasirani, a Rumunija na drugom mjestu. Ako i vi imate takav stav, kvota je 2.20 u Meridianu da će tako izgledati tabela E nakon okršaja trećeg kola večeras.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

(Sponzorisani tekst, 18+)