U15 BiH igra dva meča protiv Hrvatske, selektor Ćulum objavio spisak

Prijateljski mečevi između pionirskih selekcija BiH i Hrvatske

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Fera
12.04.2024. 23:21

Kao prvo gdje su Ćulumu rezultati da bi bio selektor i dalje? Kao drugo, javna je tajna da poziva istu djecu, pa čak i kada su povrijeđeni dolaze na okupljanje jedni te isti a rezultata nigdje. Prima platu a ne prati ligu, ne skautira, poziva djecu koja su po tri mjeseca odsutna u klubovima, Kao treće kako objašnjava naknadne pozive kao i toliki broj igrača Borca, zatim pojedinaca iz Čelika, Zvijezde 09, itd Ovo ne da je smiješno, već žalosno!!! Pa pojedinu djecu Sarajeva, Želje, Veleža, Tuzle, traže klubovi lige petice i svako malo čujemo da je diijete otišlo vani… Read more »

Fudbal
Reply to  Fera
17.04.2024. 12:54

Koji su to sto su otisli vani?

Fera
Reply to  Fudbal
18.04.2024. 19:07

Čirak iz Tuzle, Mujkić iz Želje, Perić iz Sarajeva, ima još barem 3-4 igrača iz Sarajeva, Želje, Veleža, Tuzle koji su perspektivniji i bolji od ovih pozvanih, ali malo moraš pratiti ligu i pričati sa scoutima, ova djeca, izuzev Čirka nikada nisu zaigrali, nisu dobili priliku, vjerovatno će dobiti sa 20 godina kad sami naprave karijeru, a ovaj selektor uporan sa jednima te istima! Ne poziva po pozicijama djecu, već onako ima 6 bekova, 7 napadača, 5 štopera pa ih rasporedi na terenu, e to onda izgleda onako kako vidimo. Sve ok ako imaš rezultat, ali šta ako nemaš??? Posebno… Read more »

Deon
13.04.2024. 08:57

Ima ovdje izvanredne djece, Softic iz Zelje, Makovi iz Sarajeva, Deket iz Borca, Solakovic iz Zrinjskog, Korora iz Zelje, treba to propratiti- izbor je OK. Sretno Zmajici.

Quantum
13.04.2024. 21:38

Sretno mali zmajevi 🇧🇦🇧🇦🇧🇦 odlican izbor ima puno kvaliteta. Vecina djecaka su iz najbolje rangiranih klubova u ligi sto se moze i vidjeti po tabeli u 15 premijer lige.

Keva
16.04.2024. 14:50

Hoce li biti prenosa.Lp

Kale
Reply to  Keva
16.04.2024. 17:06

To da gledaš malo Hrvatsku? Jer pola ovih dječaka u BiH je mrtva štela i lobiranje, mito i korupcija savez-oditelji-treneri? Kako drugačije objasniti pozivanje djece koja nisu u formi ni u klubovima u kojima igraju, zatim pozivi uvijek istima a nemaš rezultata??? Ima mozda 6-7 igraca koji zasluzuju, a ovo ostalo je sramota, i sve dok imamo ove kvazi stručnjake nema repke, nema budućnosti

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM